reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ani właśnie ja mam długie cykle, więc w tych dniach nie miałabym Jeszcze owu 🤣🤣 myślicie ze 6 dni po owu cos pokaże? I jak to jest skoro jest ponad dwucyfrowy znaczy, że owulacja była i pęcherzyk pękł? Czy to nie pokazuje, że doszlo do pęknięcia?
[/QUOTE]
Ja miałam w niedziele 15dc pozytywny test owu A progesteron zrobiłam we wtorek w 24 dc chciałam w 23 dc ale niestety byłam po nocce i nie chciało mi się jechać do laboratorium.

reklama
Ja polecam ugotowane porządnej ogorkowej [emoji23][emoji23] maz z zdjęcia tych testów? A nie była jeszcze u lekarza żadnego na badaniach? WGL co kogo chodzisz? [emoji4]
O to chyba po ananasie zjem ogórkową 😂... w następnym tygodniu planuje iść na badania krwi tzn wszystkie hormonalne bo już podobno można u nas 🤣 a do lekarza hmm szczerze? Byłam w zeszłym roku ostatnio we wrześniu u Horbatiuka ale będę musiała na dniach poszukać innego kto mi pomoze jak w tym cyklu nie wyjdzie. 😒 ostatni test robiłam wczoraj i ja już serio nie wiem czy był pozytyw czy nie..

Załączniki

• 63D20F38-D380-4303-8323-D745B137CBE3.jpeg
    63D20F38-D380-4303-8323-D745B137CBE3.jpeg
    1,8 MB · Wyświetleń: 81
W tej aplikacji to za każdym razem inne wartości mi wychodzą 😄 no trudno, może nie dane mi obserwować swój cykl przez testy 😕
Ale u każdego wychodzą inne każdego dnia, bo poziom lhl się przecież zmienia. Ważne jest to, czy pokazuje Ci ten wyrzut tego hormonu i testy wcale nie musza każdego dnia ciemność. Możesz mieć nawet blade cały cykl z wyjątkiem tego jednego/dwóch dni.

Dziewczyny a polecicie jakieś testy owu tanie i sprawdzone? Bo zakupiłam 30 sztuk w aptece internetowej, ale jak porównuje z innymi to one nic nie pokazują :( dzis mam 21dc i te testy są z wczoraj, więc spodziewam się, że dzisiaj lub jutro może już będzie bardziej pozytyw. Śluz płodny od wczoraj, temp dziś skoczyla o pół stopnia. Strasznie późno już jest, ale chyba ja mam te cykle z miesiąca na miesiąc coraz dłuższe i dlatego tak :( w poprzednim 34 dni i też jak teraz myślę, to źle oszacowalam owu i dlatego się mogło nie udać.
Używałam tych samych i przez cały cykl miałam widoczne kreski ,raz mocniejsze raz mniej. Teraz kupiłam na sztuki po 1,50zl i polecam bardzo.

Załączniki

• Screenshot_2020-05-28-13-46-54-960_pl.allegro.png
    Screenshot_2020-05-28-13-46-54-960_pl.allegro.png
    200,6 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Do góry