reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej dziewczyny! 😘 Chciałam tylko powiedzieć, że straaasznie dłużą mi się dni i już straaaasznie wkurza mnie ta niepewność wiem, ze Wam to mogę powiedzieć bo rozumiecie to w 100% 🙂💪🏻 Pierwsze miesiące starań są fajne, człowiek się tak nie nakręca ale z miesiąca na miesiąc jest gorzej, jeszcze jestem teraz po biochemicznej i już kompletnie nie wiem czy nie czuje się jak na okres bo cykl się wydłużył czy może zaskoczyło, no oszaleć można 🙈 1.06 mam urodziny wiec może ten dzień dziecka okaże się szczęśliwy ✊🏻

reklama
W środę ok 17 zastrzyk Ovitrelle, a dzisiaj test ciążowy czyli niecałe 5dni po zastrzyku i ledno widoczny cień cienia Zobacz załącznik 1124287
Widzę :) Ale te testy nie są podobno najlepsze jeśli chodzi o czułość. Ja pod koniec I trymestru robiłam na pamiątkę i wyszła mi jasna kreska 😂 Spróbuj inny, ta kreska może być ciemniejsza w rzeczywistości. Mi najładniej wyszedł DOZ płytkowy czułość 10 i nie zniszczył się mimo miesięcy, więc fajna pamiątka :)

Siemka
Ja już powoli witam się z @ i cyklem iks ... 🙄 Dziśw pracy pół dnia typowe bóle jak na @ dość delikatne, ale jednak. Teraz nieco na środek się przeniosły i kuje jajnik lewy :eek: a temu co to nie wiem.

Także nic tylko strzelić sobie zimnego browarka 🍺🍺🍺

Hej dziewczyny! 😘 Chciałam tylko powiedzieć, że straaasznie dłużą mi się dni i już straaaasznie wkurza mnie ta niepewność wiem, ze Wam to mogę powiedzieć bo rozumiecie to w 100% 🙂💪🏻 Pierwsze miesiące starań są fajne, człowiek się tak nie nakręca ale z miesiąca na miesiąc jest gorzej, jeszcze jestem teraz po biochemicznej i już kompletnie nie wiem czy nie czuje się jak na okres bo cykl się wydłużył czy może zaskoczyło, no oszaleć można 🙈 1.06 mam urodziny wiec może ten dzień dziecka okaże się szczęśliwy ✊🏻

Dużo masz jeszcze tego czekania??

A beta by pokazala? Mam na początku czerwca podpisac umowę w pracy a chce byc z nimi szczera
Beta może pokazać wynik powyżej 1, ale to nie będzie i tak dla Ciebie w 100% pewne na tak wczesnym etapie jak 10 DPO. Ja 14 dpo miałam betę około 400. Różnie to wszystko rośnie u każdej kobiety i zależy to też od terminu zagnieżdżenia :)

Bez recepty to duże dawki wit C, sex, gorące kąpiele.
Czasem test ciążowy umie przywołać @. Kilku krotnie tak miałam.
Z leków na recepte to duphostan lub luteina.

Mam wyniki bety aż 3041.7. jak na 5+0 strasznie wysoka.
Rzeczywiście wysoka beta, ale ja w 4+2 miałam prawie 900. Dalej nie sprawdzałam, bo to był już drugi pomiar. Więc w sumie w 5+0 też mogłam mieć coś koło tego :) Może bliźniaki swoją drogą :) Gratulacje :)

Wiecie co napalilam się z w tym cyklu po poronieniu zajde . Ale zrobiłam test i nawet nie ma cienia
Siemka
Ja już powoli witam się z @ i cyklem iks ... 🙄 Dziśw pracy pół dnia typowe bóle jak na @ dość delikatne, ale jednak. Teraz nieco na środek się przeniosły i kuje jajnik lewy :eek: a temu co to nie wiem.

U mnie to samo dzisiaj takie same bóle, a bardzo się nastawilam na ten cykl myślałam że po poronieniu odrazu zajde 🤦‍♀️

reklama
Jak to się mówi póki nie ma @ jest nadzieja, wiele dziewczyn pisało ze miały bóle typowo menstruacyjne i miło się zaskoczyły wiec trzymaj kciuki 🙂

Mam aplikacje gdzie wprowadzam kiedy mam okres i zazwyczaj trafnie prognozuje, jak zobaczyłam II od razu kliknęłam „ciąża” później poronienie i wydłużyła mi cykl o 5 dni, teraz skatowała tą ciąże i mam za 5 dni planowaną @. Wiem ze to tylko aplikacja ale zastanawia mnie to, no cóż zobaczymy 🤔

Siemka

Do góry