reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej dziewczyny! 😘 Chciałam tylko powiedzieć, że straaasznie dłużą mi się dni i już straaaasznie wkurza mnie ta niepewność wiem, ze Wam to mogę powiedzieć bo rozumiecie to w 100% 🙂💪🏻 Pierwsze miesiące starań są fajne, człowiek się tak nie nakręca ale z miesiąca na miesiąc jest gorzej, jeszcze jestem teraz po biochemicznej i już kompletnie nie wiem czy nie czuje się jak na okres bo cykl się wydłużył czy może zaskoczyło, no oszaleć można 🙈 1.06 mam urodziny wiec może ten dzień dziecka okaże się szczęśliwy ✊🏻

reklama
W środę ok 17 zastrzyk Ovitrelle, a dzisiaj test ciążowy czyli niecałe 5dni po zastrzyku i ledno widoczny cień cienia Zobacz załącznik 1124287
Widzę :) Ale te testy nie są podobno najlepsze jeśli chodzi o czułość. Ja pod koniec I trymestru robiłam na pamiątkę i wyszła mi jasna kreska 😂 Spróbuj inny, ta kreska może być ciemniejsza w rzeczywistości. Mi najładniej wyszedł DOZ płytkowy czułość 10 i nie zniszczył się mimo miesięcy, więc fajna pamiątka :)

Siemka
Ja już powoli witam się z @ i cyklem iks ... 🙄 Dziśw pracy pół dnia typowe bóle jak na @ dość delikatne, ale jednak. Teraz nieco na środek się przeniosły i kuje jajnik lewy :eek: a temu co to nie wiem.

Także nic tylko strzelić sobie zimnego browarka 🍺🍺🍺

Hej dziewczyny! 😘 Chciałam tylko powiedzieć, że straaasznie dłużą mi się dni i już straaaasznie wkurza mnie ta niepewność wiem, ze Wam to mogę powiedzieć bo rozumiecie to w 100% 🙂💪🏻 Pierwsze miesiące starań są fajne, człowiek się tak nie nakręca ale z miesiąca na miesiąc jest gorzej, jeszcze jestem teraz po biochemicznej i już kompletnie nie wiem czy nie czuje się jak na okres bo cykl się wydłużył czy może zaskoczyło, no oszaleć można 🙈 1.06 mam urodziny wiec może ten dzień dziecka okaże się szczęśliwy ✊🏻

Dużo masz jeszcze tego czekania??

A beta by pokazala? Mam na początku czerwca podpisac umowę w pracy a chce byc z nimi szczera
Beta może pokazać wynik powyżej 1, ale to nie będzie i tak dla Ciebie w 100% pewne na tak wczesnym etapie jak 10 DPO. Ja 14 dpo miałam betę około 400. Różnie to wszystko rośnie u każdej kobiety i zależy to też od terminu zagnieżdżenia :)

Bez recepty to duże dawki wit C, sex, gorące kąpiele.
Czasem test ciążowy umie przywołać @. Kilku krotnie tak miałam.
Z leków na recepte to duphostan lub luteina.

Mam wyniki bety aż 3041.7. jak na 5+0 strasznie wysoka.
Rzeczywiście wysoka beta, ale ja w 4+2 miałam prawie 900. Dalej nie sprawdzałam, bo to był już drugi pomiar. Więc w sumie w 5+0 też mogłam mieć coś koło tego :) Może bliźniaki swoją drogą :) Gratulacje :)

Wiecie co napalilam się z w tym cyklu po poronieniu zajde . Ale zrobiłam test i nawet nie ma cienia
Siemka
Ja już powoli witam się z @ i cyklem iks ... 🙄 Dziśw pracy pół dnia typowe bóle jak na @ dość delikatne, ale jednak. Teraz nieco na środek się przeniosły i kuje jajnik lewy :eek: a temu co to nie wiem.

U mnie to samo dzisiaj takie same bóle, a bardzo się nastawilam na ten cykl myślałam że po poronieniu odrazu zajde 🤦‍♀️

reklama
Jak to się mówi póki nie ma @ jest nadzieja, wiele dziewczyn pisało ze miały bóle typowo menstruacyjne i miło się zaskoczyły wiec trzymaj kciuki 🙂

Mam aplikacje gdzie wprowadzam kiedy mam okres i zazwyczaj trafnie prognozuje, jak zobaczyłam II od razu kliknęłam „ciąża” później poronienie i wydłużyła mi cykl o 5 dni, teraz skatowała tą ciąże i mam za 5 dni planowaną @. Wiem ze to tylko aplikacja ale zastanawia mnie to, no cóż zobaczymy 🤔

Siemka

Do góry