reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Jak to się mówi póki nie ma @ jest nadzieja, wiele dziewczyn pisało ze miały bóle typowo menstruacyjne i miło się zaskoczyły wiec trzymaj kciuki
Mam aplikacje gdzie wprowadzam kiedy mam okres i zazwyczaj trafnie prognozuje, jak zobaczyłam II od razu kliknęłam „ciąża” później poronienie i wydłużyła mi cykl o 5 dni, teraz skatowała tą ciąże i mam za 5 dni planowaną @. Wiem ze to tylko aplikacja ale zastanawia mnie to, no cóż zobaczymy
Mi aplikacja pokazuje, że jakbym zatestowała to mam 35% szans na pozytywny test
Dokładnie, popieram, ja miałam bardzo silne bóle w nocy z 11 na 12 dpo Typowo @ ale silniejsze i naprzemienne (raz po lewej, raz po prawej, raz po środku), do tego skurcze macicy, ale z taką różnicą, że przy @ one nie odpuszczały tylko były ciągłe a tutaj na ciążę odpuszczały całkowicie na chwilę i potem od nowa i tak cały wieczór przynajmniej ponad 3 godziny zanim nie padłam A to już na bank było po zagnieżdżeniu kilka dni, bo 2 dni później beta była około 400, a z kolei kilka dni przed miałam tzw. lekką głowę i dziwne minimalne objawy, na które zresztą nie zwróciłam uwagi. Celuję, że zagnieżdżenie było właśnie 9 dpo, kiedy miałam tę lekką głowę jakby grawitacji nie było i kiedy tak jakoś inaczej się czułam.
Ale te bóle "wędrujące" z boku środka itp to jakieś bolesne czy nie? U mnie też jeżdzi po całym brzuchu, ale to może po prostu jelita
w pracy na dole dokuczało potem jajniki sie odzywały naprzemiennie a teraz tak na środku Pewnie trawiąca się kanapka
HappyBabyMama
Cześć dziewczyny. Dawno mnie nie było. Nie nadrobie tyle wiec nie mam pojęcia co u was. Mam nadzieje ze wszystkie zaciazone . Zjawiam się z pytaniem - czy któraś z was miewała plamienia w połowie cyklu? Jestem przed owu i mam śluz z brązowymi plamieniami Wyczytałam już oczywiście najgorsze w necie. Miewała tak któraś i wie co to albo wie ze nie ma się co martwić? Od razu uprzedzę pytanie - to nie plamienie implantacyjne i nie jestem tez w ciąży. Dodam ze długo utrzymywało mi się w tym mcu plamienie po okresie a teraz 16 dc i znów brązowe plamienia ze śluzem. Raczej taki brązowy śluz. Przepraszam za szczegóły mam nadzieje ze żadna akurat nie je Pomóżcie. Chcialabym
Się pokazać lekarzowi ale nie mam z kim dziecka za bardzo zostawić...
Się pokazać lekarzowi ale nie mam z kim dziecka za bardzo zostawić...
bleucoco
Ja miałam takie typowe bóle, bolało jak diabli, byłam przekonana, że to @ będzie wcześniej o prawie tydzień Nie wiem co tam się wtedy działo, może szanowna Pani Macica się buntowała tak jak przez ostatni rok na zasadzie „O kurde o kurde o kurde! Co to jest!! Weźcie to ze mnie!!” ale że dopiero co wyleczyłam się z półpaśca, to chyba nie miała siły walczyć i zmieniła podejście na „A jak chcesz to masz i daj mi święty spokój kobieto!”Mi aplikacja pokazuje, że jakbym zatestowała to mam 35% szans na pozytywny test
Ale te bóle "wędrujące" z boku środka itp to jakieś bolesne czy nie? U mnie też jeżdzi po całym brzuchu, ale to może po prostu jelita
w pracy na dole dokuczało potem jajniki sie odzywały naprzemiennie a teraz tak na środku Pewnie trawiąca się kanapka
Mejb
Zaangażowana w BB
Może to dla niektórych głupie, ale ja dopóki nie zobaczę @ nie pije i staram się nie brać żadnych leków itd. Wolę dmuchać na zimne niż później sobie zarzucać że coś zrobiłam źle.Naprawdę tak myślicie, że można? No wiadomo, że się nie upić ale ochotka jest
Dodam że jestem po poronieniu i może dlatego jestem wyczulona.
Przy okazji jestem w 3dc, chciałam zrobić w tym tygodniu kontrolnie badania krwi - ginekolog mówiła, że mam zrobić jakoś jeszcze przed wirusem ale nie wyszło.. Podstawowa morfologia, TSH i prolaktyna Bez różnicy kiedy pójdę? Pisałyscie coś o prolaktynie w końcówce cyklu .. czy robienie jej teraz nie ma sensu?
Mozna [emoji846] możesz poczytać o tym na mama ginekolog. Organizm jest mądry [emoji6]Naprawdę tak myślicie, że można? No wiadomo, że się nie upić [emoji6] ale ochotka jest [emoji16]
Oj ja czytałam o tym mnóstwo, bo ja się dowiedziałam o ciąży późno, a po negatywnej becie byłam na milion procent przekonana o braku ciąży i robiłam po weselne imprezy z winem z wesela i z uzo z Grecji i baaaaaaaaardzo się martwiłam.Nawet po terminie jeszcze można tylko nigdy nie pamiętam do kiedy, chyba do 6 tc, dopóki mama i dziecko nie mają wspólnego krwiobiegu, tak mi znajoma lekarka mówiła. To wszystko jest tak skonstruowane, że jeśli kobieta nie wie o ciąży tak wcześnie i się napije, to żeby to nie zaszkodziło dziecku
Mamaginekolog
Substancje toksyczne we wczesnej ciąży. Alkohol w ciąży. Implantacja.
mamaginekolog.pl
Mimi94
18dc, 4dpo a ja czuję się jak przed @..trochę czuje jajniki, ale mam taką ochotę na słodkie gdzie od 2tyg kompletnie nie tykam słodkiego bo mnie nie ciągnie, no i wiecznie bym coś jadła.. Właśnie wracam z kebaba [emoji2356][emoji2356][emoji2356] nie wiem co jest grane... No i jeszcze jakaś infekcja intymna się zaczyna bo od wczoraj delikatnie coś tam "szczypie"... A jak Wasze samopoczucie po owulacji? [emoji16]
reklama
Mama ginelolog twierdzi na swoim blogu że tylko do dnia okresu
Nawet po terminie jeszcze można tylko nigdy nie pamiętam do kiedy, chyba do 6 tc, dopóki mama i dziecko nie mają wspólnego krwiobiegu, tak mi znajoma lekarka mówiła. To wszystko jest tak skonstruowane, że jeśli kobieta nie wie o ciąży tak wcześnie i się napije, to żeby to nie zaszkodziło dziecku