reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Beta <0,100 eh zaczynamy od nowa
Przykro mi a robiłaś ja w dniu spodziewanej @?
Grabarzenka
A ja mam taką dziwną sytuację. Jestem 5 dni po owulacji (raczej, generalnie nie robię testów ale w dzień owulacji zawsze mnie bardzo boli jajnik + śluz płodny więc wiem kiedy przypada) i dziś mnie kłują jajniki. Raz jeden, raz drugi. Czasem obydwa na raz i mam takie ociążałe podbrzusze. Do @ zostało 9 dni. Czy to może coś oznaczać, czy raczej się nie doszukiwać?
Wesoła_Aga
Trudno powiedzieć. Mógł jakiś pęcherzyk pęknąć.
młoda1994
Nie doszukiwać się. W terminie miesiączki zrobić test ciążowy a nawet jeśli to jest za wcześnie bo jeszcze do zagniezdzenia nie doszło. Minimum może dojść 6dpo a najpóźniej 12dpoA ja mam taką dziwną sytuację. Jestem 5 dni po owulacji (raczej, generalnie nie robię testów ale w dzień owulacji zawsze mnie bardzo boli jajnik + śluz płodny więc wiem kiedy przypada) i dziś mnie kłują jajniki. Raz jeden, raz drugi. Czasem obydwa na raz i mam takie ociążałe podbrzusze. Do @ zostało 9 dni. Czy to może coś oznaczać, czy raczej się nie doszukiwać?
Maxi89
Gratuluję! Dużo zdrówka dla Was i spokojuCześć dziewczyny. Odebtalam dzis wyniko Tsh i bety. Tsh 1.3 a beta 448. Jestem jakos 6 dni chyba po od planowanej miesiączki. To dobry przyrost?
katherinnn
Też badałam progesteron w 25dc. Taka wartość jak u Ciebie oznacza, że owulacji nie było. Ja dla porównania robiłam badanie w dwóch cyklach. W jednym owu nie miałam, w kolejnym już miałam.Progesteron 4,330 w 25 DC ? To znaczy że owulacji nie było? Pomóżcie w interpretacji wyniku bo nie znam się na tym kompletnie
Ja mam termin @ na sobotę, ale pewnie nie wytrzymam i zatestuje czwartek-piątek. Póki co brzuch zaczyna pobolewać jak na okresTestuje ktoś w tym tygodniu? Jestem w 20dc (mam krótkie cykle 25dni).
Nastawiam się na czwartek
Wesoła_Aga
Też badałam progesteron w 25dc. Taka wartość jak u Ciebie oznacza, że owulacji nie było. Ja dla porównania robiłam badanie w dwóch cyklach. W jednym owu nie miałam, w kolejnym już miałam.
Ja mam termin @ na sobotę, ale pewnie nie wytrzymam i zatestuje czwartek-piątek. Póki co brzuch zaczyna pobolewać jak na okres
Dupa tam żaden okres tylko macica już się szykuje na przyjęcie jajeczka Ja chce tu tylko dobre wieści.
Fakt czekanie jest okropne
M
madziejkaa359
Gość
W swoim mieście mam tylko jedno laboratorium do którego mam 100 procent zaufania, ale jeżeli trzeba będzie to pójdę do diagnostyki. U mnie na bank tarczyca może trochę szwankowac bo wróciłam do intensywnych treningów. Kurczę może akurat uda nam się w przyszłym miesiącu! o ile już mnie nie wyprzedzilas
Ja niedawno robiłam tsh,ft4, standardowo morfologię i ob i mam wszystko okej. U mnie teraz jest problem żeby badania zrobić
reklama
M
madziejkaa359
Gość
Mnie już boli brzuch i plecy jak na @. Więc myślę że test jednak ma racje
O jest testująca Mam nadzieje, że betka będzie wysoka Gorąco trzymam kciukaski
Piękna beta!! Ogromne gratulacje Powtórz za dwa dni bo przyrościk jest dość ważny.
Wiedziałam, że będzie dobrze
Bardzo się ciesze
Może za wcześnie