reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
A ja jem za dwie osoby od kilku dni. Niedługo będę jak szafa trzydrzwiowa 😂 😂 Chłopu mięso wyjadam, gdzie normalnie nie jestem fanką mięsa :rofl2:. Organizm normalnie głupieje albo mi żelazo spadło ;)

Spokojnie :D testy wychodzą negatywne, ale nie tym się martwię tylko tym wydłużającym się cyklem... jutro zadzwonię do gina i może uda mi się do niego umówić :)
W swoim mieście mam tylko jedno laboratorium do którego mam 100 procent zaufania, ale jeżeli trzeba będzie to pójdę do diagnostyki. U mnie na bank tarczyca może trochę szwankowac bo wróciłam do intensywnych treningów. Kurczę może akurat uda nam się w przyszłym miesiącu!:) o ile już mnie nie wyprzedzilas:D

A rozumiem to faktycznie słabo no to skoro jescze śluzówka się nie zluszczyla to nie wiem czy ciąża jest możliwa, może zrób test Ale innej firmy i zobacz czy też będzie kreska czasami testy fałszują .
Będę robiła ale za kilka dni. Te testy akurat mam sprawdzone nigdy nie pokazały kreski gdy nie wyłapały bety hcg nigdy nie pokazały kreski fabrycznej. Zawsze gdy było brak ciąży wychodziły negatywne ani zarysu kreski nie miały.
[/QUOTE]
Ja tu juz u kogos czytalam za zaszedl przed krwawieniem po poronieniu, nie ma innego wyjscia jak powtorzyc test w takim razie . Bardzo ci kibicuje♥️♥️♥️♥️

Cześć Dziewczyny! Witam się z Wami po raz drugi- przez krótki czas byłam na grudniowych mamach- niestety moja radość nie trwała długo- zbyt mały pecherzyk, bez zarodka, spadek bety, krwawienie... :( . Po dzisiejszej wizycie u lekarza staram się być dobrej myśli i wierzę, że tym razem będzie dobrze. Chyba nigdy jeszcze nie czekałam na @ z taka niecierpliwością! niestety może to trwać nawet ponad miesiąc :( zrobiłam dzisiaj część badań, mam nadzieję, że uda się zdiagnozować przyczynę i więcej nie będę już musiała przez to przechodzić.... przez ten miesiąc skupiam się na diecie, bo niestety mam trochę nadwagi i wracamy do działań !

Cześć Dziewczyny! Witam się z Wami po raz drugi- przez krótki czas byłam na grudniowych mamach- niestety moja radość nie trwała długo- zbyt mały pecherzyk, bez zarodka, spadek bety, krwawienie... :( . Po dzisiejszej wizycie u lekarza staram się być dobrej myśli i wierzę, że tym razem będzie dobrze. Chyba nigdy jeszcze nie czekałam na @ z taka niecierpliwością! niestety może to trwać nawet ponad miesiąc :( zrobiłam dzisiaj część badań, mam nadzieję, że uda się zdiagnozować przyczynę i więcej nie będę już musiała przez to przechodzić.... przez ten miesiąc skupiam się na diecie, bo niestety mam trochę nadwagi i wracamy do działań !
Przykro mi. Też byłam na grudniowych mamach, też miałam pusty pęcherzyk.. tylko ja dosyć długo czekałam na krwawienie, które skończyło się w sumie tydz temu. We wtorek idę na kontrolę. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok bo testy mi ciągle pozytywne wychodzą [emoji85] trzymam za Ciebie kciuki [emoji3590]

reklama
U mnie miesiączka pojawiła się 33 dni od poronienia. Teraz cykle wydłużyły się do 30 dni, wcześniej było 27 dni z zegarkiem w ręku 🤷🏻‍♀️ Dużo siły i zdrówka, wiem co czujesz 😘🤗

Do góry