reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

O to czasowo możemy zbić ze sobą piątkę bo ja też staram się od października 2019:) ja jeżeli dostanę okres, a raczej tak będzie to od razu idę robić wszystkie badania krwi i stosuje się do rad ananasowo morelowych:D
Staram się od października 2019, w lutym tego roku poroniłam w 6tc, lekarz kazał czekać 3 miesiące. W tym cyklu obstawiałam że owu będzie gdzieś pod koniec maja, i od 4 maja kochamy się bez zabezpieczenia. Nie wierzę żeby owu się aż tak przesunęła, zwłaszcza że testy wychodzą negatywne

reklama
Dziewczyny w których cyklach starań Wam się udało? Tak miło czytać Wasze posty 🥰🙂
Ja jestem po poronieniu, ubzdurałam sobie ze po wszystkim bardzo szybko zajdę w ciąże, byłam tego po prostu pewna... ale niestety 🤷🏻‍♀️ Comiesięczne rozczarowania są bardzo bolesne 😕 obecnie 5dc i cykl pełen nadziei 😉
W 9tym cyklu, w międzyczasie jedna biochemiczna (5ty cykl)

Ja niedawno robiłam tsh,ft4, standardowo morfologię i ob i mam wszystko okej. U mnie teraz jest problem żeby badania zrobić :(
O to czasowo możemy zbić ze sobą piątkę bo ja też staram się od października 2019:) ja jeżeli dostanę okres, a raczej tak będzie to od razu idę robić wszystkie badania krwi i stosuje się do rad ananasowo morelowych:D

Dziewczyny w których cyklach starań Wam się udało? Tak miło czytać Wasze posty 🥰🙂
Ja jestem po poronieniu, ubzdurałam sobie ze po wszystkim bardzo szybko zajdę w ciąże, byłam tego po prostu pewna... ale niestety 🤷🏻‍♀️ Comiesięczne rozczarowania są bardzo bolesne 😕 obecnie 5dc i cykl pełen nadziei 😉
27 dc mojego 35 cyklu starań i jeszcze czekam, może i ja się kiedyś doczekam 😊

O jest testująca :) Mam nadzieje, że betka będzie wysoka :) Gorąco trzymam kciukaski :)

Ja dziś robiłam betę, czekam😉 nie nastawiam się ale cicha nadzieja, zawsze jest🤰

Cześć dziewczyny. Odebtalam dzis wyniko Tsh i bety. Tsh 1.3 a beta 448. Jestem jakos 6 dni chyba po od planowanej miesiączki. To dobry przyrost? 🤔😶🤨

Piękna beta!! Ogromne gratulacje :) Powtórz za dwa dni bo przyrościk jest dość ważny.
Wiedziałam, że będzie dobrze :)

Bardzo się ciesze :)

Ja właśnie zrobilam test, bielszy być nie mógł... jestem jakoś 2 dni przed @ więc czekam aż przyjdzie [emoji2368]

Może za wcześnie :)

Dziewczyny krótko moja historia 7 lat starań 5 poronień ostatnie w zeszłym miesiącu. Dostałam leki na wywołanie okresu dzisiaj wzięłam ostatnia a test zrobiony z głupot o czułości 10 z drugą kreska ale blada. Poniżej wstawię zdjęcie zwykle plus z przyciemnieniem bo na normalnym zdjęciu nie za bardzo może być widać acz kolwiek na żywo kreska jest widoczna gołym okiem i niebieskawa.

Dodam że mam torbiela na lewym jajniku i boję się że jest ona na podłożu nowotworowym. Wykryto ja 31.03 i wielkość się nie zmieniła. Lekarz mówił że jest mała. 20.04 beta hcg była poniżej 5
IMG_20200518_130906.jpeg
IMG_20200518_134046.jpeg

Dziewczyny krótko moja historia 7 lat starań 5 poronień ostatnie w zeszłym miesiącu. Dostałam leki na wywołanie okresu dzisiaj wzięłam ostatnia a test zrobiony z głupot o czułości 10 z drugą kreska ale blada. Poniżej wstawię zdjęcie zwykle plus z przyciemnieniem bo na normalnym zdjęciu nie za bardzo może być widać acz kolwiek na żywo kreska jest widoczna gołym okiem i niebieskawa.

Dodam że mam torbiela na lewym jajniku i boję się że jest ona na podłożu nowotworowym. Wykryto ja 31.03 i wielkość się nie zmieniła. Lekarz mówił że jest mała. 20.04 beta hcg była poniżej 5 Zobacz załącznik 1121552Zobacz załącznik 1121553
Może to przez ten torbiel test wyszedł dodatni, bo ewidentnie widzę tu 2kreski 🤔
Podziwiam za wytrwałość, ja mam 1👼 jeśli jeszcze raz się nie uda daje sobie spokój, to nie na moją głowę. Strasznie ciężko to przeżyłam. Ściskam 🤗

Dodam że mam torbiela na lewym jajniku i boję się że jest ona na podłożu nowotworowym. Wykryto ja 31.03 i wielkość się nie zmieniła. Lekarz mówił że jest mała. 20.04 beta hcg była poniżej 5 Zobacz załącznik 1121552Zobacz załącznik 1121553

Jest kreseczka widać na obu zdjęciach.... o kurcze. Może wtedy jeszcze beta była na zbyt małym poziomie by wykazało powyżej 5 🤔🤔🤔

Oby były dobre wieści!! :)

z 1 dzieckiem za 1 razem z drugim w drugim cyklu 3 ciaza 1 cykl I ciaza biochemiczna. Nie trac nadziei Ja zycze tutaj nam wszytskim dwoch kreseczek jak najszybciej

reklama

Bedziesz szla na bete?

Do góry