reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

O to czasowo możemy zbić ze sobą piątkę bo ja też staram się od października 2019:) ja jeżeli dostanę okres, a raczej tak będzie to od razu idę robić wszystkie badania krwi i stosuje się do rad ananasowo morelowych:D
Staram się od października 2019, w lutym tego roku poroniłam w 6tc, lekarz kazał czekać 3 miesiące. W tym cyklu obstawiałam że owu będzie gdzieś pod koniec maja, i od 4 maja kochamy się bez zabezpieczenia. Nie wierzę żeby owu się aż tak przesunęła, zwłaszcza że testy wychodzą negatywne

reklama
Dziewczyny w których cyklach starań Wam się udało? Tak miło czytać Wasze posty 🥰🙂
Ja jestem po poronieniu, ubzdurałam sobie ze po wszystkim bardzo szybko zajdę w ciąże, byłam tego po prostu pewna... ale niestety 🤷🏻‍♀️ Comiesięczne rozczarowania są bardzo bolesne 😕 obecnie 5dc i cykl pełen nadziei 😉
W 9tym cyklu, w międzyczasie jedna biochemiczna (5ty cykl)

Ja niedawno robiłam tsh,ft4, standardowo morfologię i ob i mam wszystko okej. U mnie teraz jest problem żeby badania zrobić :(
O to czasowo możemy zbić ze sobą piątkę bo ja też staram się od października 2019:) ja jeżeli dostanę okres, a raczej tak będzie to od razu idę robić wszystkie badania krwi i stosuje się do rad ananasowo morelowych:D

Dziewczyny w których cyklach starań Wam się udało? Tak miło czytać Wasze posty 🥰🙂
Ja jestem po poronieniu, ubzdurałam sobie ze po wszystkim bardzo szybko zajdę w ciąże, byłam tego po prostu pewna... ale niestety 🤷🏻‍♀️ Comiesięczne rozczarowania są bardzo bolesne 😕 obecnie 5dc i cykl pełen nadziei 😉
27 dc mojego 35 cyklu starań i jeszcze czekam, może i ja się kiedyś doczekam 😊

O jest testująca :) Mam nadzieje, że betka będzie wysoka :) Gorąco trzymam kciukaski :)

Ja dziś robiłam betę, czekam😉 nie nastawiam się ale cicha nadzieja, zawsze jest🤰

Cześć dziewczyny. Odebtalam dzis wyniko Tsh i bety. Tsh 1.3 a beta 448. Jestem jakos 6 dni chyba po od planowanej miesiączki. To dobry przyrost? 🤔😶🤨

Piękna beta!! Ogromne gratulacje :) Powtórz za dwa dni bo przyrościk jest dość ważny.
Wiedziałam, że będzie dobrze :)

Bardzo się ciesze :)

Ja właśnie zrobilam test, bielszy być nie mógł... jestem jakoś 2 dni przed @ więc czekam aż przyjdzie [emoji2368]

Może za wcześnie :)

Dziewczyny krótko moja historia 7 lat starań 5 poronień ostatnie w zeszłym miesiącu. Dostałam leki na wywołanie okresu dzisiaj wzięłam ostatnia a test zrobiony z głupot o czułości 10 z drugą kreska ale blada. Poniżej wstawię zdjęcie zwykle plus z przyciemnieniem bo na normalnym zdjęciu nie za bardzo może być widać acz kolwiek na żywo kreska jest widoczna gołym okiem i niebieskawa.

Dodam że mam torbiela na lewym jajniku i boję się że jest ona na podłożu nowotworowym. Wykryto ja 31.03 i wielkość się nie zmieniła. Lekarz mówił że jest mała. 20.04 beta hcg była poniżej 5
IMG_20200518_130906.jpeg
IMG_20200518_134046.jpeg

Dziewczyny krótko moja historia 7 lat starań 5 poronień ostatnie w zeszłym miesiącu. Dostałam leki na wywołanie okresu dzisiaj wzięłam ostatnia a test zrobiony z głupot o czułości 10 z drugą kreska ale blada. Poniżej wstawię zdjęcie zwykle plus z przyciemnieniem bo na normalnym zdjęciu nie za bardzo może być widać acz kolwiek na żywo kreska jest widoczna gołym okiem i niebieskawa.

Dodam że mam torbiela na lewym jajniku i boję się że jest ona na podłożu nowotworowym. Wykryto ja 31.03 i wielkość się nie zmieniła. Lekarz mówił że jest mała. 20.04 beta hcg była poniżej 5 Zobacz załącznik 1121552Zobacz załącznik 1121553
Może to przez ten torbiel test wyszedł dodatni, bo ewidentnie widzę tu 2kreski 🤔
Podziwiam za wytrwałość, ja mam 1👼 jeśli jeszcze raz się nie uda daje sobie spokój, to nie na moją głowę. Strasznie ciężko to przeżyłam. Ściskam 🤗

Dodam że mam torbiela na lewym jajniku i boję się że jest ona na podłożu nowotworowym. Wykryto ja 31.03 i wielkość się nie zmieniła. Lekarz mówił że jest mała. 20.04 beta hcg była poniżej 5 Zobacz załącznik 1121552Zobacz załącznik 1121553

Jest kreseczka widać na obu zdjęciach.... o kurcze. Może wtedy jeszcze beta była na zbyt małym poziomie by wykazało powyżej 5 🤔🤔🤔

Oby były dobre wieści!! :)

z 1 dzieckiem za 1 razem z drugim w drugim cyklu 3 ciaza 1 cykl I ciaza biochemiczna. Nie trac nadziei Ja zycze tutaj nam wszytskim dwoch kreseczek jak najszybciej

reklama

Bedziesz szla na bete?

Do góry