reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny w których cyklach starań Wam się udało? Tak miło czytać Wasze posty 🥰🙂
Ja jestem po poronieniu, ubzdurałam sobie ze po wszystkim bardzo szybko zajdę w ciąże, byłam tego po prostu pewna... ale niestety 🤷🏻‍♀️ Comiesięczne rozczarowania są bardzo bolesne 😕 obecnie 5dc i cykl pełen nadziei 😉
U mnie strata rok temu we wrześniu jak dotąd nie udało się, czekam co przyniesie ten cykl. 🤗

reklama
Może to przez ten torbiel test wyszedł dodatni, bo ewidentnie widzę tu 2kreski [emoji848]
Podziwiam za wytrwałość, ja mam 1[emoji72] jeśli jeszcze raz się nie uda daje sobie spokój, to nie na moją głowę. Strasznie ciężko to przeżyłam. Ściskam [emoji847]
Torbiel zwykła nie fałszuje wyników. Miałam już nie raz torbiele i testy zawsze negatywne byly[emoji2368] chyba że torbiel jest na podłożu nowotworowym to możliwe że test wyszedł zafałszowany.

Jest kreseczka widać na obu zdjęciach.... o kurcze. Może wtedy jeszcze beta była na zbyt małym poziomie by wykazało powyżej 5 [emoji848][emoji848][emoji848]

Oby były dobre wieści!! :)
Nie ma takiej możliwości. 31.03 miałam pęcherzyk ciążowy 4mm endometrium 8.7 a 20.04 pęcherzyka już nie było a beta poniżej 5

Jesli to jest ciąża to to jest "nowa ciąża"

Cześć, u mnie 19dc, przyjmuje ze jestem po owu bo szyjka zamknięta i twardsza, co prawda testy owu nie wykazały mi pozytywu w tym cyklu ale to pierwszy raz cykl z nimi i możliwe ze robie coś źle 🤔 tak czy siak zakładam ze mimo wszystko owu mogła być więc zaczynam jeść ananasa, i teraz pytanie czy wy te środki z ananasa jecie w całości czy wystarczy tylko przeżuć i wypluć? Bo trafił mi się taki włóknisty jakiś

Dziewczyny krótko moja historia 7 lat starań 5 poronień ostatnie w zeszłym miesiącu. Dostałam leki na wywołanie okresu dzisiaj wzięłam ostatnia a test zrobiony z głupot o czułości 10 z drugą kreska ale blada. Poniżej wstawię zdjęcie zwykle plus z przyciemnieniem bo na normalnym zdjęciu nie za bardzo może być widać acz kolwiek na żywo kreska jest widoczna gołym okiem i niebieskawa.

Dodam że mam torbiela na lewym jajniku i boję się że jest ona na podłożu nowotworowym. Wykryto ja 31.03 i wielkość się nie zmieniła. Lekarz mówił że jest mała. 20.04 beta hcg była poniżej 5 Zobacz załącznik 1121552Zobacz załącznik 1121553
[/QUOTE]
No jest widoczne !! Pamiętam Cię z grudniowych na tym samym etapie spotkało nas to przykre doświadczenie . Kiedy miałaś krwawienie poronne ? Może to być ciąża ale nie musi ja bym zrobiła hcg i jeśli wynik będzie dodatni to sprawdzilabym czy przyrasta jak na ciaze .

Dziewczyny krótko moja historia 7 lat starań 5 poronień ostatnie w zeszłym miesiącu. Dostałam leki na wywołanie okresu dzisiaj wzięłam ostatnia a test zrobiony z głupot o czułości 10 z drugą kreska ale blada. Poniżej wstawię zdjęcie zwykle plus z przyciemnieniem bo na normalnym zdjęciu nie za bardzo może być widać acz kolwiek na żywo kreska jest widoczna gołym okiem i niebieskawa.

Dodam że mam torbiela na lewym jajniku i boję się że jest ona na podłożu nowotworowym. Wykryto ja 31.03 i wielkość się nie zmieniła. Lekarz mówił że jest mała. 20.04 beta hcg była poniżej 5 Zobacz załącznik 1121552Zobacz załącznik 1121553
No jest widoczne !! Pamiętam Cię z grudniowych na tym samym etapie spotkało nas to przykre doświadczenie . Kiedy miałaś krwawienie poronne ? Może to być ciąża ale nie musi ja bym zrobiła hcg i jeśli wynik będzie dodatni to sprawdzilabym czy przyrasta jak na ciaze .
[/QUOTE]
A jak nie masz możliwości pójść na bete to może chociaż zrób test za 48 h i zobacz czy ciemnieje .Bardzo bym chciała żeby Ci się udało!!❤

No jest widoczne !! Pamiętam Cię z grudniowych na tym samym etapie spotkało nas to przykre doświadczenie . Kiedy miałaś krwawienie poronne ? Może to być ciąża ale nie musi ja bym zrobiła hcg i jeśli wynik będzie dodatni to sprawdzilabym czy przyrasta jak na ciaze .[/QUOTE]Nie miałam jeszcze krwawienia dostałam leki na wywołanie i nic się nie rusza. Bety nie mam możliwości zrobienia bo mieszkam w DE a tu na skierowanie u gin.

Nie miałam jeszcze krwawienia dostałam leki na wywołanie i nic się nie rusza. Bety nie mam możliwości zrobienia bo mieszkam w DE a tu na skierowanie u gin.
[/QUOTE]
A rozumiem to faktycznie słabo no to skoro jescze śluzówka się nie zluszczyla to nie wiem czy ciąża jest możliwa, może zrób test Ale innej firmy i zobacz czy też będzie kreska czasami testy fałszują .

reklama
Nie miałam jeszcze krwawienia dostałam leki na wywołanie i nic się nie rusza. Bety nie mam możliwości zrobienia bo mieszkam w DE a tu na skierowanie u gin.
A rozumiem to faktycznie słabo no to skoro jescze śluzówka się nie zluszczyla to nie wiem czy ciąża jest możliwa, może zrób test Ale innej firmy i zobacz czy też będzie kreska czasami testy fałszują .[/QUOTE]Będę robiła ale za kilka dni. Te testy akurat mam sprawdzone nigdy nie pokazały kreski gdy nie wyłapały bety hcg nigdy nie pokazały kreski fabrycznej. Zawsze gdy było brak ciąży wychodziły negatywne ani zarysu kreski nie miały.

Do góry