reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Nie martw się ja zaczęłam jeść ananasa dopiero 3 dni temu bo w naszym jedynym sklepie na wiosce nie było wcześniej 😁 więcej jadłam tych moreli. A co ma być to będzie owu mi wypadła na 7 .05 dzień wcześniej klulo mnie trochę w piersiach więc przytulanki mieliśmy dzień przed i dzień po. Później w niedzielę i poniedziałek robiłam testy owu I kreska testową była praktycznie była niewidoczna. Wczoraj jeszcze zrobiłam test owu I była wyrazniejsza. Zobaczymy co mi w niedzielę pokaże, chciałabym żeby było tak jak u @rosssig 😁

Ja owu miałam 9 albo 10 maja. Przesunęła się, cieszę się :D My tak samo, przytulanki dzień przed i dzień po. Mam zero jakichkolwiek odczuć, nic nie boli, nie zakłuje. Ten cykl jest bez nakręcania się, ale tak po cichutku liczę i mam nadzieję na sukces. 🙈
Ile dni po owulacji może wyjść już ten fałszywy pozytyw ciążowy na teście owulacyjnym?

reklama
Pisały, że świeży jest najlepszy 🙂 jeśli chodzi o mace to ja kupiłam taką w rossmanie i daje łyżeczkę do kawy porannej.

Załączniki

• 3919C194-7672-4D63-8CF8-58C5A5DD0723.jpeg
    3919C194-7672-4D63-8CF8-58C5A5DD0723.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 75
Ja owu miałam 9 albo 10 maja. Przesunęła się, cieszę się :D My tak samo, przytulanki dzień przed i dzień po. Mam zero jakichkolwiek odczuć, nic nie boli, nie zakłuje. Ten cykl jest bez nakręcania się, ale tak po cichutku liczę i mam nadzieję na sukces. 🙈
Ile dni po owulacji może wyjść już ten fałszywy pozytyw ciążowy na teście owulacyjnym?
Nie mam pojęcia może ale nie musi chyba 😉 czas pokaże

reklama
Do góry