Mag1503
Fanka BB :)
Co to za witaminy?Ja w tym miesiacu zaczelam brac witaminy dla strajacych sie o dziecko I zakupilam testy owulacyjne. Z synkiem mi pomogly bardzo I od razu bylam w ciazy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co to za witaminy?Ja w tym miesiacu zaczelam brac witaminy dla strajacych sie o dziecko I zakupilam testy owulacyjne. Z synkiem mi pomogly bardzo I od razu bylam w ciazy
Takie kupilam, normalnie bym ich nie brala ale mam dosc niskie zelazo I mysle ze moja ciaza biochemiczna z poprzedniego cyklu mogla byc spowodowana wlasnie tymCo to za witaminy?
Ja wczoraj tego środka nie byłam w stanie pogryźć, taki twardyW nim są znikome ilości bromeliny, która właśnie wspomaga zagnieżdżanie. W świeżym jej największe stężenie jest w tym twardym środku, który w puszkowym jest wycięty.
A dojrzaly byl ?Ja wczoraj tego środka nie byłam w stanie pogryźć, taki twardy
No boki miał mięciutkieA dojrzaly byl ?
Ja w tamtym miesiącu miałam też takiego twardego i nie jadłam tych środków bo nawet nie wiedziałam że one są najważniejsze wczoraj kupiłam i całe szczęście są tylko trochę twarde takie że da się zjeśćNo boki miał mięciutkie
Ja przegapilam Mam pytanie czy ktoras z was uzywala tego typu lubrykantow ktore maja pomoc zajsc w ciaze?Hej dziewczyny. Któraś brała.udzial w webinarze z profesorem o 15???? Co aniaslu organizowała?
Ja dopiero wróciłam z.pracy ;/ a miał odpowiadać na moje pytanie