reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny tyle w was optymizmu a ja mam takiego doła i tak smęce. Przepraszam Was, ale nie mam komu tak marudzić...... Mężowi smutno, widzę że już miesiąc w miesiąc coraz bardziej ale próbuje jak może mnie podnosić na duchu....

reklama
Mnie też złapał mega dół... tyle miesięcy starań w końcu się udało wielkie szczęście a za pare dni krwawienie i koniec. Jesxze niedługo dzień mamy i taty i tak myśleliśmy żeby wtedy powiedzieć rodzicom a teraz nawet nie mam ochoty się z nimi widzieć bo jest mi bardzo przykro.

Ale właśnie tutaj możemy się wygadać, raz mamy zapał i wiarę ze wszystko będzie ok a zaraz doła... ale dziewczyny nie pozwalają wątpić ! 🙂

Dziewczyny tyle w was optymizmu a ja mam takiego doła i tak smęce. Przepraszam Was, ale nie mam komu tak marudzić...... Mężowi smutno, widzę że już miesiąc w miesiąc coraz bardziej ale próbuje jak może mnie podnosić na duchu....

Od tego tu jesteśmy aby słuchać smutków, smentów aby się pocieszać wzajemnie. A z czasem cieszyć się z czyjejś radości. Moim zdaniem lepiej "pogadać" z kimś kto wie co czujesz bo lepiej się rozumiemy. Przytulam Cię mocno😗

Dziewczyny zaraz zwariuje :( nie mam siły się z fotela podnieść mam takiego doła.... Tak się załamałam, świat mi się zawalił już totalnie......... :(
Trzymaj się, nie jesteś sama, wszystkie tutaj przynajmniej częściowo znają twoje uczucia teraz [emoji17]

Ja np nie powiedziałam nikomu o staraniach, nie chciałam tej presji i dla mnie to intymny temat i gdyby nie wy tutaj, to nie wiem jakbym radziła sobie z każdym nieudanym cyklem

reklama
Do góry