reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny nie mam już siły. Chyba odpuszcze na moment i od razu do kliniki. Napisałam jeszcze dzisiaj smsa do tej lekarki co w moim mieście robiła mi monitoring czy ma na to jakiś pomysł i do tego od niepłodności napisałam maila. I napisałam do niego że nie widzę sensu dalej faszerować mnie pregnylem co miesiąc skoro nie ma sposobu żeby mi wydłużyć ta druga fazę. .. .... No bo po co ..... Tak samo po co niszczę żołądek duphastonem od roku skoro wcale mi się nie wydłuża ta druga faza.

reklama
ja 31 dzień cyklu i czekam na okres
wczoraj na papierze widziałaś lekkie czerwone ślady dziś nic
cały ten cykl nakręca sie jak nie wiem a teraz @ przachodzi albo nie przychodzi

reklama
Ja czulam szybko ciaze. Juz 6 dni po owulacji dziwnie sie czulam. Bylo to zagniezdzenie a 9 dni po owulacji test i beta potwierdzily przeczucie
Ja miałam podwyższoną temp parę dni przed okresem tak do 37, bolace piersi i w sumie ogólnie to jak na okres. Nawet byłam pewna, że nic nie wyjdzie, bo brzuch mnie bolał.

Do góry