reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
A ja mam pytanie do staraczek które są już szczęśliwymi posiadaczkami II ☺ czy przed terminem @ czułyście się jakby ona miała zaraz przyjść? Nie tylko fizycznie, ale też psychicznie? Byłyście rozdrażnione, poddenerwowane?
Ja czulam szybko ciaze. Juz 6 dni po owulacji dziwnie sie czulam. Bylo to zagniezdzenie a 9 dni po owulacji test i beta potwierdzily przeczucie

Dziewczyny. Serce mi stanęło.. Podcierajac się coś mnie zaklulo po prawej stronie. Dokładnie tam gdzie jajnik. One przy szczupłych osobach i dociskaniu są do wyczucia. Po prawej stronie, tam gdzie była owu. Mam jakby powiększony jajnik? Boże nie jestem pewna cyz to jajnik ale raczej tak. Po drugiej stronie coś podobnego wyczuwam, ale o wiele mniej grubsze? Zwariowalam. Ale wpisując coś w neta od razu rak , guz... Już nawet nic nie szukam. W pon chyba zadzwonię i umówię się do lekarza.. Zdenerowalam się co nie miara [emoji17]
Pierwsze slysze zeby mozna bylo jajnik wyczuc 🤣🤣🤣 a naleze do naprawde szczuplych osob 😅

Dzięki wielkie ,szukałam tej aplikacji :)
I sprawdziły się te testy? Względem ciąży?:)
No jestem w 10tc więc się chyba sprawdziły:)
Ale ona płatna jest i to dość dużo, wiec lepiej samemu obserwować i zapisać na kartce ze np 19 dnia (data) owulacja
Nie ona jest całkiem bezpłatna tylko po angielsku. W życiu bym nie płaciła za takie rzeczy.

No jestem w 10tc więc się chyba sprawdziły:)

Nie ona jest całkiem bezpłatna tylko po angielsku. W życiu bym nie płaciła za takie rzeczy.

Femometer ma funkcje platne, tzw. analizowanie cyklu, tak samo jak OF. :) jakies dodatkowe funkcje sa platne ;) ale podstawowe rzeczy sa bezplatne :)

reklama
Do góry