reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny czy któryś test jest pozytywny? Byłam u ginekologa w 18dc i owu niby ma być za około 2 dni. Zobacz załącznik 1118020
19/20 To już jako pozytyw ale polecam do testów owu aplikacje femometer, tam robisz zdjęcie i niby samo wylapuje intensywność kreski, chociaż bardziej chodzi o to że porownujesz zdjęcia świeżych testów, A jak tak leżą koło siebie to może zakłamywać na wcześniejszych czas jaki minął od zrobienia
Tylko tu mi już zmieniło dni cyklu ja ciążę bo w apce przeszłam na tryb ciąży. Ale czekaj mam wcześniejszy cykl to też wstawie.

Załączniki

• Screenshot_20200510-232128_Femometer.jpg
    Screenshot_20200510-232128_Femometer.jpg
    189,2 KB · Wyświetleń: 73
  • Screenshot_20200510-232331_Femometer.jpg
    Screenshot_20200510-232331_Femometer.jpg
    196,2 KB · Wyświetleń: 77
  • Screenshot_20200510-232516_Femometer.jpg
    Screenshot_20200510-232516_Femometer.jpg
    215 KB · Wyświetleń: 70
19/20 To już jako pozytyw ale polecam do testów owu aplikacje femometer, tam robisz zdjęcie i niby samo wylapuje intensywność kreski, chociaż bardziej chodzi o to że porownujesz zdjęcia świeżych testów, A jak tak leżą koło siebie to może zakłamywać na wcześniejszych czas jaki minął od zrobienia
Tylko tu mi już zmieniło dni cyklu ja ciążę bo w apce przeszłam na tryb ciąży. Ale czekaj mam wcześniejszy cykl to też wstawie.
Dzięki wielkie ,szukałam tej aplikacji :)
I sprawdziły się te testy? Względem ciąży?:)

Ale ona płatna jest i to dość dużo, wiec lepiej samemu obserwować i zapisać na kartce ze np 19 dnia (data) owulacja

reklama
Do góry