KiedyPytam
Fanka BB :)
Dlaczego? Okres nie przyszedł...... To raczej jest powód do zrobienia testuRaczej odpada
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlaczego? Okres nie przyszedł...... To raczej jest powód do zrobienia testuRaczej odpada
Moim zdaniem tutaj 19 dDziewczyny czy któryś test jest pozytywny? Byłam u ginekologa w 18dc i owu niby ma być za około 2 dni. Zobacz załącznik 1118020
19/20 To już jako pozytyw ale polecam do testów owu aplikacje femometer, tam robisz zdjęcie i niby samo wylapuje intensywność kreski, chociaż bardziej chodzi o to że porownujesz zdjęcia świeżych testów, A jak tak leżą koło siebie to może zakłamywać na wcześniejszych czas jaki minął od zrobieniaDziewczyny czy któryś test jest pozytywny? Byłam u ginekologa w 18dc i owu niby ma być za około 2 dni. Zobacz załącznik 1118020
Dzięki wielkie ,szukałam tej aplikacji19/20 To już jako pozytyw ale polecam do testów owu aplikacje femometer, tam robisz zdjęcie i niby samo wylapuje intensywność kreski, chociaż bardziej chodzi o to że porownujesz zdjęcia świeżych testów, A jak tak leżą koło siebie to może zakłamywać na wcześniejszych czas jaki minął od zrobienia
Tylko tu mi już zmieniło dni cyklu ja ciążę bo w apce przeszłam na tryb ciąży. Ale czekaj mam wcześniejszy cykl to też wstawie.
Ja dopiero zacznę swoją przygodę z testami. Sa osoby które mowia ze im testy pomogły.Dzięki wielkie ,szukałam tej aplikacji
I sprawdziły się te testy? Względem ciąży?
Ta aplikacja nie jest płatna o której pisała @SaneatsuiAle ona płatna jest i to dość dużo, wiec lepiej samemu obserwować i zapisać na kartce ze np 19 dnia (data) owulacja
Po monitoringu w 14 dc gin stwierdził że nic z tego w tym cyklu że były tylko małe pęcherzykiDlaczego? Okres nie przyszedł...... To raczej jest powód do zrobienia testu
Dziewczyny czy któryś test jest pozytywny? Byłam u ginekologa w 18dc i owu niby ma być za około 2 dni. Zobacz załącznik 1118020
Ale ona płatna jest i to dość dużo, wiec lepiej samemu obserwować i zapisać na kartce ze np 19 dnia (data) owulacja