Motylekkk
Fanka BB :)
Aaaa, no to w takim razie pobiorę ją jeszcze razFemometer ma funkcje platne, tzw. analizowanie cyklu, tak samo jak OF. jakies dodatkowe funkcje sa platne ale podstawowe rzeczy sa bezplatne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaa, no to w takim razie pobiorę ją jeszcze razFemometer ma funkcje platne, tzw. analizowanie cyklu, tak samo jak OF. jakies dodatkowe funkcje sa platne ale podstawowe rzeczy sa bezplatne
Daj znać czy test Ci wyszedł dziśWczoraj test owulacyjny blady, a dzisiaj na monitoringu u lekarza pęcherzyk 24mm już pękający (lekarz widział, że wylewa się płyn i nawet kształt pęcherzyka na to wskazuje). Dzisiaj po pracy powtórzę test i sprawdzimy ich skuteczność
Oki, około 17 będę w domu i zrobięDaj znać czy test Ci wyszedł dziś
Bo jestem bardzo ciekawa
A moze 17 to za wcześnie? Bo piszą żeby robić wieczoremOki, około 17 będę w domu i zrobię
Wow, czyli działają jak powinny! Te z Rossmanna jednak dużo czulsze niż chinole z allegroA moze 17 to za wcześnie? Bo piszą żeby robić wieczorem
Ja mam rh-, a mój rh+.Dziewczyny czy któraś z Was ma potencjalny konflikt serologiczny i planuje teraz drugą ciąże?
A ja właśnie zamówiłam te z Allegro, tazke zobaczę jak sie sprawdza u mnie.Wow, czyli działają jak powinny! Te z Rossmanna jednak dużo czulsze niż chinole z allegro