reklama
AnMil
Fanka BB :)
Witam się w 1dc
Dbaj dzisiaj o siebie - pójdź na spacer, albo zakop się pod kocem z dobrym smakolykiem i filmem
Megana_89
Kochana jesteśDbaj dzisiaj o siebie - pójdź na spacer, albo zakop się pod kocem z dobrym smakolykiem i filmem
Perlui
Aktywna w BB
Albo polecam dobry serial! Jak cie wciągnie to szybko czas przeleci i znowu możesz działać [emoji177]
Dbaj dzisiaj o siebie - pójdź na spacer, albo zakop się pod kocem z dobrym smakolykiem i filmem [emoji169]
Megana_89
Zrobię sobie maraton Kung Fu Panda takie ze mnie duże dzieckoAlbo polecam dobry serial! Jak cie wciągnie to szybko czas przeleci i znowu możesz działać [emoji177]
Perlui
Aktywna w BB
Można i tak [emoji23] Ważne żeby zająć czymś głowę!
Zrobię sobie maraton Kung Fu Panda [emoji85] takie ze mnie duże dziecko [emoji38]
KiedyPytam
Sprawdzałam to. Byłam na usg 3 dc. Zero pęcherzyków. 10 dc też. Rosną powoli około 18 dc są do owulacji. Biorę Pregnyl i po kilku dniach okresJeśli masz krótkie cykle to byłoby możliwe że masz owulke już podczas okresu. Chyba że masz pewność że występuje później. Dałam tylko jakąś opcje.. Wiem że takie rzeczy są możliwe.
KiedyPytam
Nienawidzę twojego 1 dc!!!! Ani swojego, ani każdej z nas :*Kochana jesteś
Motylekkk
Wczoraj oglądałam dosc fajny serial, po prostu taki na relaks odmóżdżenie, valeria na netflix, mini serial, na zabicie czasu idelalny.Albo polecam dobry serial! Jak cie wciągnie to szybko czas przeleci i znowu możesz działać [emoji177]
Ja jeszcze dwa dni miesiączki i za pare dni działanie
reklama
KiedyPytam
Kochane, jestem 5 dzień po pregnylu czyli 3-4 dni po owu. Te plamienia są sporadyczne i delikatne. Ale coś dziwnego dzisiaj. Mam taki śluz gęsty, brunatny. Jakby jakaś infekcja?