KiedyPytam
Fanka BB :)
To moze test? Albo beta?Dziewczyny u mnie 33 dc 9 dni temu skończyłam brać dupka a @ nadal brak i nic nie wskazuję że może pojawić w najbliższych dniach zero objawów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To moze test? Albo beta?Dziewczyny u mnie 33 dc 9 dni temu skończyłam brać dupka a @ nadal brak i nic nie wskazuję że może pojawić w najbliższych dniach zero objawów
Kurcze chciałabym doradzić Ci coś żeby pomóc. Suplementujesz się Wit b6 i Wit. C? Podobno wydłużają fazę lutealną. A może jakieś zioła np. Zioła ojca Sroki na drugą fazę. No nie wiem.. Na prawdę..Mialam. Mam jedynie nadżerkę ale taka uśpiona. Hormony też. Lh niskie. Ale przez to biorę właśnie Pregnyl by pęcherzyki pękały. I pękają! Nawet po dwa. Tylko zaraz dostaje okres.
a plamienia zauważyłaś tylko w konkretnej fazie cyklu czy przez cały cykl? nie masz mięśniaków? w 21-22 dc badałaś progesteron? jakiej grubosci jest mniej więcej endometrium? (jutro bede widziala sie ze znajomym ginem to go zapytam) ale te wszystkie elementy mogą mieć wpływ na plamienieMialam. Mam jedynie nadżerkę ale taka uśpiona. Hormony też. Lh niskie. Ale przez to biorę właśnie Pregnyl by pęcherzyki pękały. I pękają! Nawet po dwa. Tylko zaraz dostaje okres.
DZIEWCZYNY A CO MYŚLICIE O PICIU KAWY? PODCZAS STARAŃ CZY TO SZKODZI CZY NIE? DODAM ZE PIJE JEDNA DZIENNIE I TO NIE ZAWSZE DO KOŃCA.
Na drugą fazę pije zioła. Pokrzywa krwawnik i coś tam jeszcze taka mieszanka. Ojciec sroka jest na pęcherzyki ale je mam więc nie próbowałam. Magnez z wit b6 pije też.Kurcze chciałabym doradzić Ci coś żeby pomóc. Suplementujesz się Wit b6 i Wit. C? Podobno wydłużają fazę lutealną. A może jakieś zioła np. Zioła ojca Sroki na drugą fazę. No nie wiem.. Na prawdę..
Dziekuje zapytaj, czemu nie. Tonący chwyta się wszystkiego ....a plamienia zauważyłaś tylko w konkretnej fazie cyklu czy przez cały cykl? nie masz mięśniaków? w 21-22 dc badałaś progesteron? jakiej grubosci jest mniej więcej endometrium? (jutro bede widziala sie ze znajomym ginem to go zapytam) ale te wszystkie elementy mogą mieć wpływ na plamienie
Ja czekam na swoje testy i na czas po @No to działam
Raczej odpadaTo moze test? Albo beta?