reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Mialam. Mam jedynie nadżerkę ale taka uśpiona. Hormony też. Lh niskie. Ale przez to biorę właśnie Pregnyl by pęcherzyki pękały. I pękają! Nawet po dwa. Tylko zaraz dostaje okres.
Kurcze chciałabym doradzić Ci coś żeby pomóc. Suplementujesz się Wit b6 i Wit. C? Podobno wydłużają fazę lutealną. A może jakieś zioła np. Zioła ojca Sroki na drugą fazę. No nie wiem.. Na prawdę..

Mialam. Mam jedynie nadżerkę ale taka uśpiona. Hormony też. Lh niskie. Ale przez to biorę właśnie Pregnyl by pęcherzyki pękały. I pękają! Nawet po dwa. Tylko zaraz dostaje okres.
a plamienia zauważyłaś tylko w konkretnej fazie cyklu czy przez cały cykl? nie masz mięśniaków? w 21-22 dc badałaś progesteron? jakiej grubosci jest mniej więcej endometrium? (jutro bede widziala sie ze znajomym ginem to go zapytam) ale te wszystkie elementy mogą mieć wpływ na plamienie

No to działam 🙂

Załączniki

• 15891331608835243007884062824215.jpg
    15891331608835243007884062824215.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 98
Kurcze chciałabym doradzić Ci coś żeby pomóc. Suplementujesz się Wit b6 i Wit. C? Podobno wydłużają fazę lutealną. A może jakieś zioła np. Zioła ojca Sroki na drugą fazę. No nie wiem.. Na prawdę..
Na drugą fazę pije zioła. Pokrzywa krwawnik i coś tam jeszcze taka mieszanka. Ojciec sroka jest na pęcherzyki ale je mam więc nie próbowałam. Magnez z wit b6 pije też.

a plamienia zauważyłaś tylko w konkretnej fazie cyklu czy przez cały cykl? nie masz mięśniaków? w 21-22 dc badałaś progesteron? jakiej grubosci jest mniej więcej endometrium? (jutro bede widziala sie ze znajomym ginem to go zapytam) ale te wszystkie elementy mogą mieć wpływ na plamienie
Dziekuje ;) zapytaj, czemu nie. Tonący chwyta się wszystkiego .... :(
Mięśniaków nie mam. Polipów nie mam. Miałam biopsję nawet i nic nie wyszło. Endo w dniu pregnylu miałam piękne. 11mm. Tak, tych plamień nie mam wcześniej. To się zaczyna po owulacji. Badałam kilkakrotnie progesteron jak nie dostawałam zastrzyku i był 1,0. Ale jak biorę Pregnyl i jest owulacja to progesteron ok. 15.

reklama
Do góry