reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

No i od wczoraj do teraz tak było, a teraz na wkładce tak delikatnie różowo. Na okres to nie wygląda. Ale ciązy z tego nie będzie napewno :( w sumie od owulacji cały czas coś się dzieje. Pomimo mocnej dawki duphastonu :(

reklama
Co jest do cholery jasnej ze mną???!!!! Dlaczego ja zaraz po owulacji dostaje plamień??? Przecież okres powinien przyjść ok. dwóch tygodni po owulacji :"( A nie za kilka dni... W środę/czwartek owu, a ja jutro lub wtorek dostanę okres. Bankowo. Scenariusz się powtarza już 7 miesiąc z kolei.

Co jest do cholery jasnej ze mną???!!!! Dlaczego ja zaraz po owulacji dostaje plamień??? Przecież okres powinien przyjść ok. dwóch tygodni po owulacji :"( A nie za kilka dni... W środę/czwartek owu, a ja jutro lub wtorek dostanę okres. Bankowo. Scenariusz się powtarza już 7 miesiąc z kolei.
A owulacje sprawdzasz testami czy sama wyliczasz??

DZIEWCZYNY A CO MYŚLICIE O PICIU KAWY? PODCZAS STARAŃ CZY TO SZKODZI CZY NIE? DODAM ZE PIJE JEDNA DZIENNIE I TO NIE ZAWSZE DO KOŃCA. :)

DZIEWCZYNY A CO MYŚLICIE O PICIU KAWY? PODCZAS STARAŃ CZY TO SZKODZI CZY NIE? DODAM ZE PIJE JEDNA DZIENNIE I TO NIE ZAWSZE DO KOŃCA. :)

Kochana nawet będąc już w ciaży możesz spokojnie i z czystym sumieniem pić 1 kawę dziennie 😊 problem jest wtedy kiedy pijesz kilka mocnych kawę dziennie. Uważam, ze spokojnie możesz pić, ale jeżeli się boisz to poczytaj sobie jakieś sprawdzone artykuły na ten temat ☺

Kochana nawet będąc już w ciaży możesz spokojnie i z czystym sumieniem pić 1 kawę dziennie 😊 problem jest wtedy kiedy pijesz kilka mocnych kawę dziennie. Uważam, ze spokojnie możesz pić, ale jeżeli się boisz to poczytaj sobie jakieś sprawdzone artykuły na ten temat ☺
Wlasnie w jednych piszą że można w innych że nie mozna i to wszystko sprzeczne jest jak jasna cholera.

A cytologie kiedy miałaś? hormony badałaś?

Dziewczyny u mnie 33 dc 9 dni temu skończyłam brać dupka a @ nadal brak i nic nie wskazuję że może pojawić w najbliższych dniach zero objawów 🤔🤔🤔

reklama
Do góry