reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Faktycznie! Ale jesteś spostrzegawcza 😁
Chociaż u mnie podpowiada lekcja 2. To musiałam kiedyś chyba czytać 1. Nie wiem jak teraz ją znaleźć 🤔
Zobacz :
Zobacz załącznik 1113860
streścisz nam? Coś czego nie wiemy 😂 coś o ananasie jest? 😂
Haha jeszcze do tego nie doszłam ale generalnie jak w to wejdziesz to na dole po bokach będziesz mogła wrócić do lesson 1 po lewej stronie, a po prawej przechodziła do następnych I tak po kolei. Jest super pokazane na zdjęciach jak powinien śluz wyglądać w poszczegolnych dniach cyklu .wszystko jest napisane począwszy od tworzenia komórki do owulacji itp

Jak się robi screen shoty na telefonie?🤪
To zależy od telefonu 😁 wpisz swój model i poszukaj na google. Ja jak jestem na głównym pulpicie to przeciągam palcem w dół. Wtedy u góry widzę opcje "WiFi, tryb samolotowy, autoobrót" itp tam jest opcja "zrzut ekranu". W niektórych telefonach trzeba przytrzymać jednocześnie z boku telefonu : wyłączenie telefonu i podgłaśnianie albo ściszanie

Patrzyłaś na analysis to wygląda całkiem dobrze , można fajnie wszystko przesledzic jak się trochę dłużej powpisuje dane😉. Super ta aplikacja
Oglądałam, ale nic z tego nie rozumiem 😂 wydaje mi się, że jak ktos nie wpisuje danych to on pokazuje ogólne statystyki od wszystkich ludzi. Bo tak średnio to pod moje dane podchodzi.
A nie wpisuje bo miałam 4 aplikacje 😂 (żeby wybrać ulubioną) i nie chciało mi się przepisywać wszystkiego do każdej. Dwie odinstalowałam, a teraz notuje tylko w OvuView. Ale chyba zacznę w tej apce też wpisywać - co mi tam 🙂

Oglądałam, ale nic z tego nie rozumiem 😂 wydaje mi się, że jak ktos nie wpisuje danych to on pokazuje ogólne statystyki od wszystkich ludzi. Bo tak średnio to pod moje dane podchodzi.
A nie wpisuje bo miałam 4 aplikacje 😂 (żeby wybrać ulubioną) i nie chciało mi się przepisywać wszystkiego do każdej. Dwie odinstalowałam, a teraz notuje tylko w OvuView. Ale chyba zacznę w tej apce też wpisywać - co mi tam 🙂
Ja tak zrobię tak dla porownania. Szukam teraz gdzie znalazłam o tym sluzie bo chciałam wam pokazać i nie mogę teraz znaleźć a było tak fajnie wytlumaczone

Miao być bez nakrecania.. W marcu była tu dziewczyna, która kilka dni po owu zaczęła robić testy owu. I kreska jej ciemniala. Ja w tym cyklu robię testy prawie codziennie. Tak dla spokojnosci, że jakie test tam robię haha. Chory beret.
I od 1dpo do wczoraj testy białe. A dziś na teście już delikatna kreska. [emoji23]
Zobaczymy jutro hehe. Może nie wytrzymam i w niedziele zrobię ciążowy
Też kojarzę te dziewczyny. Nawet było ich parę. Oby ta kreseczka coś znaczyła 🤗
Dziewczyny tu jest taka trochę dziwna moda na robienie testów owulacyjnych przed okresem, ale coś w tym musi być. Ja np w testach owulacyjnych w instrukcji (czytam od deski do deski wszystkie instrukcje 😂) miałam wymienione czynniki, które mogą przekłamywać wynik LH. I była tam wymieniona właśnie beta hcg 😁

Już znalazłam jak dajesz log+ na tym różowym tle i masz tam listę to przy CM jest znak zapytania. Daj na ten znak zapytania pojawi się artykuł jak badać szyjke I pokazane na zdjęciach jak wyglądać śluz w ciągu cyklu i kiedy powinien się pojawić

A jakies miałaś objawy pozamacicznej czy dopiero na usg? Jakoś boję się tego..

U mnie wszystko było normalnie beta nawet rosła prawidłowo. Ale po 6 tc zaczęłam krwawić pojechałam
Do lekarza a on na na usg nie znalazł nic w macicy. Potem szpital beta 3500 już była ale nadal nic nie widzieli a już powinni ale odesłali mnie do domu. Na drugi dzień mój lekarz znów zrobił mi usg i znalazł w jajowodzie po przeciwnej stronie niż było jajeczkowanie. Także pierwszym objawem było krwawienie a po kreawieniu zaczęło mnie kłuć w boku po stronir gdzie była pozamaciczna.

reklama
Też kojarzę te dziewczyny. Nawet było ich parę. Oby ta kreseczka coś znaczyła 🤗
Dziewczyny tu jest taka trochę dziwna moda na robienie testów owulacyjnych przed okresem, ale coś w tym musi być. Ja np w testach owulacyjnych w instrukcji (czytam od deski do deski wszystkie instrukcje 😂) miałam wymienione czynniki, które mogą przekłamywać wynik LH. I była tam wymieniona właśnie beta hcg 😁

No dziwna jest ta moda i mnie denerwowała a teraz sama robie. Rozum mi odbiera między owu a @ to jest już fakt ;)

Do góry