reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Faktycznie! Ale jesteś spostrzegawcza 😁
Chociaż u mnie podpowiada lekcja 2. To musiałam kiedyś chyba czytać 1. Nie wiem jak teraz ją znaleźć 🤔
Zobacz :
Zobacz załącznik 1113860
streścisz nam? Coś czego nie wiemy 😂 coś o ananasie jest? 😂
Haha jeszcze do tego nie doszłam ale generalnie jak w to wejdziesz to na dole po bokach będziesz mogła wrócić do lesson 1 po lewej stronie, a po prawej przechodziła do następnych I tak po kolei. Jest super pokazane na zdjęciach jak powinien śluz wyglądać w poszczegolnych dniach cyklu .wszystko jest napisane począwszy od tworzenia komórki do owulacji itp

Jak się robi screen shoty na telefonie?🤪
To zależy od telefonu 😁 wpisz swój model i poszukaj na google. Ja jak jestem na głównym pulpicie to przeciągam palcem w dół. Wtedy u góry widzę opcje "WiFi, tryb samolotowy, autoobrót" itp tam jest opcja "zrzut ekranu". W niektórych telefonach trzeba przytrzymać jednocześnie z boku telefonu : wyłączenie telefonu i podgłaśnianie albo ściszanie

Patrzyłaś na analysis to wygląda całkiem dobrze , można fajnie wszystko przesledzic jak się trochę dłużej powpisuje dane😉. Super ta aplikacja
Oglądałam, ale nic z tego nie rozumiem 😂 wydaje mi się, że jak ktos nie wpisuje danych to on pokazuje ogólne statystyki od wszystkich ludzi. Bo tak średnio to pod moje dane podchodzi.
A nie wpisuje bo miałam 4 aplikacje 😂 (żeby wybrać ulubioną) i nie chciało mi się przepisywać wszystkiego do każdej. Dwie odinstalowałam, a teraz notuje tylko w OvuView. Ale chyba zacznę w tej apce też wpisywać - co mi tam 🙂

Oglądałam, ale nic z tego nie rozumiem 😂 wydaje mi się, że jak ktos nie wpisuje danych to on pokazuje ogólne statystyki od wszystkich ludzi. Bo tak średnio to pod moje dane podchodzi.
A nie wpisuje bo miałam 4 aplikacje 😂 (żeby wybrać ulubioną) i nie chciało mi się przepisywać wszystkiego do każdej. Dwie odinstalowałam, a teraz notuje tylko w OvuView. Ale chyba zacznę w tej apce też wpisywać - co mi tam 🙂
Ja tak zrobię tak dla porownania. Szukam teraz gdzie znalazłam o tym sluzie bo chciałam wam pokazać i nie mogę teraz znaleźć a było tak fajnie wytlumaczone

Miao być bez nakrecania.. W marcu była tu dziewczyna, która kilka dni po owu zaczęła robić testy owu. I kreska jej ciemniala. Ja w tym cyklu robię testy prawie codziennie. Tak dla spokojnosci, że jakie test tam robię haha. Chory beret.
I od 1dpo do wczoraj testy białe. A dziś na teście już delikatna kreska. [emoji23]
Zobaczymy jutro hehe. Może nie wytrzymam i w niedziele zrobię ciążowy
Też kojarzę te dziewczyny. Nawet było ich parę. Oby ta kreseczka coś znaczyła 🤗
Dziewczyny tu jest taka trochę dziwna moda na robienie testów owulacyjnych przed okresem, ale coś w tym musi być. Ja np w testach owulacyjnych w instrukcji (czytam od deski do deski wszystkie instrukcje 😂) miałam wymienione czynniki, które mogą przekłamywać wynik LH. I była tam wymieniona właśnie beta hcg 😁

Już znalazłam jak dajesz log+ na tym różowym tle i masz tam listę to przy CM jest znak zapytania. Daj na ten znak zapytania pojawi się artykuł jak badać szyjke I pokazane na zdjęciach jak wyglądać śluz w ciągu cyklu i kiedy powinien się pojawić

A jakies miałaś objawy pozamacicznej czy dopiero na usg? Jakoś boję się tego..

U mnie wszystko było normalnie beta nawet rosła prawidłowo. Ale po 6 tc zaczęłam krwawić pojechałam
Do lekarza a on na na usg nie znalazł nic w macicy. Potem szpital beta 3500 już była ale nadal nic nie widzieli a już powinni ale odesłali mnie do domu. Na drugi dzień mój lekarz znów zrobił mi usg i znalazł w jajowodzie po przeciwnej stronie niż było jajeczkowanie. Także pierwszym objawem było krwawienie a po kreawieniu zaczęło mnie kłuć w boku po stronir gdzie była pozamaciczna.

reklama
Też kojarzę te dziewczyny. Nawet było ich parę. Oby ta kreseczka coś znaczyła 🤗
Dziewczyny tu jest taka trochę dziwna moda na robienie testów owulacyjnych przed okresem, ale coś w tym musi być. Ja np w testach owulacyjnych w instrukcji (czytam od deski do deski wszystkie instrukcje 😂) miałam wymienione czynniki, które mogą przekłamywać wynik LH. I była tam wymieniona właśnie beta hcg 😁

No dziwna jest ta moda i mnie denerwowała a teraz sama robie. Rozum mi odbiera między owu a @ to jest już fakt ;)

Do góry