reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Pokaż ten owu pozytyw 😁 ile dni jesteś po owu? Kiedy termin okresu?
Zrobiłam test owu a tam jakaś kreska się pojawiła. Ja oprócz owu mam zawsze nic 😆 nawet aplikacja dziś coś widzi. A tak zawsze mam 0.
1 zdjęcie z dziś, 2 zdjęcie dla przykładu poprzedni cykl przed okresem.
Oczywiście to może nic nie znaczyć, ale co mi tam 😅 lubię testować 😂 Także nabrałam chęci na testowanie ciążowym 😁 i jutro testuje Zobacz załącznik 1113773Zobacz załącznik 1113774

Jak ta aplikacja die nazywa przypomnij mi

reklama
I ty to wgrywasz w ta aplikacje ovuview czy jak to robisz że określa Ci ten pik jak z dzisiaj ?
Do tego używam aplikacji Femometer. Ona ma "inteligentne rozpoznawanie". Przy testach owu zawsze jest napisane jaka wartość (powyżej 80 to już jest pik). Przy testach ciążowych pokazuje "pozytyw" lub "negatyw". Dziś nie robiłam testu ciążowego rano.

Do tego używam aplikacji Femometer. Ona ma "inteligentne rozpoznawanie". Przy testach owu zawsze jest napisane jaka wartość (powyżej 80 to już jest pik). Przy testach ciążowych pokazuje "pozytyw" lub "negatyw". Dziś nie robiłam testu ciążowego rano.
Ok zaraz sobie sprawdzę ta apke. I to nie ma znaczenia skąd ma się testy owu?

@rossig: ta apka jest płatna? Ja się w końcu zalogowałam ale wyskoczyło mi że pierwszy miesiąc darmowy a kolejne za 10 euro jak dobrze pamiętam.

@rossig: ta apka jest płatna? Ja się w końcu zalogowałam ale wyskoczyło mi że pierwszy miesiąc darmowy a kolejne za 10 euro jak dobrze pamiętam.
Jest darmowa. Używam od paru miesięcy. Z tego co kojarzę to opcja premium jest tylko płatna. Po prostu pomiń te komunikaty o płatności.
Fajnie, że udało Ci się ją uruchomić 😉

reklama
Do góry