Arielda
Fanka BB :)
Mam nadzieję, że beta będzie dobraOd czwartku miałam plamienia i potraktowałam je jako @ więc zaczęłam liczyć cykl od nowa. Ale jeśli to nie była @ to dziś jest 39dc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieję, że beta będzie dobraOd czwartku miałam plamienia i potraktowałam je jako @ więc zaczęłam liczyć cykl od nowa. Ale jeśli to nie była @ to dziś jest 39dc
No właśnie nie mam nie kupowałam bo stwierdziłam że monitoringi wystarczą i chyba szkoda że nie zamówiłam ☹Może teraz się owu zbliża. Fakt że późno no ale może to taki cykl. Masz jakieś testy owu żeby sprawdzić?
Też mam taką nadzieję.. Póki co nie ma.. Podjadę do apteki po test bo Ten był z rosmsna.. I jak nie przyjdzie to za dwa dni będzie ok by zrobić?Ale jeszcze jej nie ma? Może za wcześnie na test trzymam kciuki, żeby jednak nie nadeszła
To teraz tylko czekać na termin@ a jak długie masz cykle?No właśnie nie mam nie kupowałam bo stwierdziłam że monitoringi wystarczą i chyba szkoda że nie zamówiłam ☹
U mnie niestety jest tak że jak już są plamienie 1-2 przed @ to na bank przyjdzie okres . Oby u Ciebie tak nie byłoW którym jesteś dniu cyklu? Ja wczoraj miałam zalamke bo też dostałam jakiegoś plamienia już myślałam że to małpa a dziś nie mam choć czuje się że za chwilę przyjdzie mam dziś 30 dc test robiłam w piątek był biały boję się robić następny
Powinno być okTeż mam taką nadzieję.. Póki co nie ma.. Podjadę do apteki po test bo Ten był z rosmsna.. I jak nie przyjdzie to za dwa dni będzie ok by zrobić?
Myślę, że najpewniejsza byłaby beta. A testy masz 10 czy 25 czułość?Też mam taką nadzieję.. Póki co nie ma.. Podjadę do apteki po test bo Ten był z rosmsna.. I jak nie przyjdzie to za dwa dni będzie ok by zrobić?
Średnio wychodzi jakies 29/30 chociaż ostatni był aż 44To teraz tylko czekać na termin@ a jak długie masz cykle?