reklama
KiedyPytam
Fanka BB :)
PowodzeniaTak, o pierwsze. Urodziny mam na jesieni, więc jeszcze się łapię na 30
Kallinea90
Pewnie to może być wszystko, miałam tak wiele razy w tym cyklu również tak było i się nie udało. Życzę żeby u Ciebie skończyło się 2 kreskamiDziewczyny ja chyba zwariuję jak tak dalej będzie dzisiaj mam 21 dc a co jakiś czas pobolewa mnie podbrzusze i jajniki na zmianę cóż to może być?
Megana_89
W teorii od 2018( ale okazało się że mam raka wiec chemia i operacje ) w praktyce od połowy 2019 bo wtedy dostałam pozwolenie od lekarzy :-)Ile się starasz?
Dzięki ale raczej u mnie też nie brak owu potwierdzony w 14 dc ☹Pewnie to może być wszystko, miałam tak wiele razy w tym cyklu również tak było i się nie udało. Życzę żeby u Ciebie skończyło się 2 kreskami
Kallinea90
Może teraz się owu zbliża. Fakt że późno no ale może to taki cykl. Masz jakieś testy owu żeby sprawdzić?Dzięki ale raczej u mnie też nie brak owu potwierdzony w 14 dc ☹
Martamartaem123
Aktywna w BB
lilula8891
W którym jesteś dniu cyklu? Ja wczoraj miałam zalamke bo też dostałam jakiegoś plamienia już myślałam że to małpa a dziś nie mam choć czuje się że za chwilę przyjdzie mam dziś 30 dc test robiłam w piątek był biały boję się robić następny
A ja czekam na wyniki bety, mają być jutro rano i strasznie się denerwuje. Zrobiłam dziś rano test, zeby zobaczyć czy kreska ciemnieje, a tam cień taki blady, że praktycznie nie widać no i sama już nie wiem. Plamienie mi się skończyło a czuję się tak jakbym miała @ dostać
Wiktoria_22
@Magd.a a kim jesteś z zawodu bo nie wiem, a próbuje szukać [emoji43]
Dziękuję Ci bardzo. Wierzę, że się uda
Dziękuję Ci bardzo. Wierzę, że się uda
Duuuzo wody, podobno syrop na kaszel rozrzedza sluz i go poprawia.
A ten sluz to potrzebujesz do czego ? Badania sluzu przy npr? Poslizg w trakcie?
El dohtore Magda przepisuje Ci kwas foliowy [emoji23] a tak serio to jak masz witaminy z Q10 i witamina E, b6, b12, Mozesz sobie lykac kwasy omega 3 i 6 . Dieta bogata w szpinak, ryby o niezbyt wysokiej zawartosci rteci, nabial
Duzo dziewczyn bierze metformine, sporo lekarzy teraz prowadzi ciaze na metforminie
@Wiktoria_22 Mam pacjentke z SM. Zycze Ci szybkiego urzeczywistnienia sie planow!
@HappyBabyMama Ty jak Verona zaczynasz czarowac?
reklama
katherinnn
Od czwartku miałam plamienia i potraktowałam je jako @ więc zaczęłam liczyć cykl od nowa. Ale jeśli to nie była @ to dziś jest 39dcW którym jesteś dniu cyklu? Ja wczoraj miałam zalamke bo też dostałam jakiegoś plamienia już myślałam że to małpa a dziś nie mam choć czuje się że za chwilę przyjdzie mam dziś 30 dc test robiłam w piątek był biały boję się robić następny