reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Weekendowe okresówki, czy szykujecie ananasa na ten cykl? :D
Ja na 100%, ponad to zaczęłam pić sporo wody (jak na mnie), lykam wiesiolka i zamówiłam zel fertilsafe... Oby maj był Nasz! :D

Ja też do tego cyklu dołączam ananasa :D fertilsafe też mam, wykorzystam plus testy owu.
Jakby ktoś mi powiedział kilka lat temu, że będę takie "myki" robić starając się o maleństwo to wyśmiałabym...

W maju jesteśmy najbardziej płodne a powiem ci ze ludzie z lutego są bardzo fajni ;) (coś o tym wiem
Hahah)

Mam kuzynow dwoch z lutego ;) fajne chlopaki ;)
My sie bardziej na lipiec nastawiamy ;)
Chlop ma bzika na moim punkcie, boi sie, ze teraz dostep do lekarzy utrudniony. A on chce przezywac wszystko od poczatku;)

Ja też do tego cyklu dołączam ananasa :D fertilsafe też mam, wykorzystam plus testy owu.
Jakby ktoś mi powiedział kilka lat temu, że będę takie "myki" robić starając się o maleństwo to wyśmiałabym...
Ja tak samo...człowiek w życiu by się nie spodziewał, że tak będzie musiał świrować. Czekam z niecierpliwością na 2 kreski, tym razem szczęśliwe💗

A ja czekam na wyniki bety, mają być jutro rano i strasznie się denerwuje. Zrobiłam dziś rano test, zeby zobaczyć czy kreska ciemnieje, a tam cień taki blady, że praktycznie nie widać😔 no i sama już nie wiem. Plamienie mi się skończyło a czuję się tak jakbym miała @ dostać

Może inny test trzeba zrobić?
Ja na tym z allegro miałam cień kreski a na bobo teście pięknie wyraźna była :)
A ja czekam na wyniki bety, mają być jutro rano i strasznie się denerwuje. Zrobiłam dziś rano test, zeby zobaczyć czy kreska ciemnieje, a tam cień taki blady, że praktycznie nie widać[emoji17] no i sama już nie wiem. Plamienie mi się skończyło a czuję się tak jakbym miała @ dostać

reklama
Do góry