Martamartaem123
Aktywna w BB
Miałam Pink 10Myślę, że najpewniejsza byłaby beta. A testy masz 10 czy 25 czułość?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam Pink 10Myślę, że najpewniejsza byłaby beta. A testy masz 10 czy 25 czułość?
Magda a Ty jesteś lekarzem?Mam pacjentke z SM. Zycze Ci szybkiego urzeczywistnienia sie planow!
Serio jesteśmy najbardziej płodne w maju? A czemu tak? Czy to taki żarcik?W maju jesteśmy najbardziej płodne a powiem ci ze ludzie z lutego są bardzo fajni (coś o tym wiem
Hahah)
@Wiktoria_22 jak sytuacja?
Dziś kompletnie nic. Nie czuję nic [emoji17]
Ja kiedyś chciałam sprawdzić czy hormon lh mi się utrzymuje po piku ale kolejnego dnia nie było już na teście buzki i pik LH miałam tylko 1 dzień. A z normalnymi testami robiłam tylko do pozytywnego i więcej już nie. Choć testy owu paskowe wyszły mi tylko raz na pół roku.A powiedzcie mi jak długo wam się utrzymuje po owu ta ciemna krecha? Ja zawsze kończyłam robić przy pierwszej mocnej a teraz z ciekawości robie dalej i jest mega ciemna. Robiła któraś tak?
A miałaś monitoring czy odczuwasz owulacje?4 dni po owu nadal taka