reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Mam pacjentke z SM. Zycze Ci szybkiego urzeczywistnienia sie planow!
Magda a Ty jesteś lekarzem? 😉
W maju jesteśmy najbardziej płodne a powiem ci ze ludzie z lutego są bardzo fajni ;) (coś o tym wiem
Hahah)
Serio jesteśmy najbardziej płodne w maju? A czemu tak? Czy to taki żarcik? 😆
Mój narzeczony jest z lutego. Wodniki mają charakter indywidualisty za to są przekochane ❤️

Jedyne co jestem pełna energii [emoji23] od 9 do 13 pracowałam przy komputerze. Teraz muzyka głośno i zaczynam gotować. Mąż się pyta czy coś brałam od rana [emoji2368]
Ciąża razem ze zmęczeniem i sennoscia ma coś wspólnego [emoji23][emoji23][emoji23]
Dziś kompletnie nic. Nie czuję nic [emoji17]

Ostatnia edycja:
A powiedzcie mi jak długo wam się utrzymuje po owu ta ciemna krecha? Ja zawsze kończyłam robić przy pierwszej mocnej a teraz z ciekawości robie dalej i jest mega ciemna. Robiła któraś tak?

A powiedzcie mi jak długo wam się utrzymuje po owu ta ciemna krecha? Ja zawsze kończyłam robić przy pierwszej mocnej a teraz z ciekawości robie dalej i jest mega ciemna. Robiła któraś tak?
Ja kiedyś chciałam sprawdzić czy hormon lh mi się utrzymuje po piku ale kolejnego dnia nie było już na teście buzki i pik LH miałam tylko 1 dzień. A z normalnymi testami robiłam tylko do pozytywnego i więcej już nie. Choć testy owu paskowe wyszły mi tylko raz na pół roku.

Mi się zdarzało robić po owu. Robiłam raz przed miesiączka. Zawsze pokazuje mi się ta kreska druga ale wiadomo jaśniejsze niż kontrolna.

4 dni po owu nadal taka

Załączniki

• IMG_8957.jpg
    IMG_8957.jpg
    55,1 KB · Wyświetleń: 79
reklama
O ile pamiętam była tu dziewczyna, która 10dpo zrobiła owu i miała do okresu pozytywne, okazało się ciąża. Ale my chyba jeszcze za wcześnie za wydzielanie hormonu. Na dniach możliwa dopiero imolantacja więc nie wiem [emoji43][emoji43][emoji43]

Do góry