HappyBabyMama
Fanka BB :)
A miałaś monitoring czy odczuwasz owulacje?
Odczuwam plus wyliczam z kalendarzem i z testami owu. Mam takie od 6 dni ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A miałaś monitoring czy odczuwasz owulacje?
Tak to jest dużo za dużo żeby móc myśleć że on pokazuje ciąże. Implantacja występuje dopiero między 6 a 12dpo a koleżanka wyżej napisała że ma dopiero 4dpo więc jeśli doszło do zapłodnienia to jajeczko z plemnikiem jest dopiero w drodze do macicy.O ile pamiętam była tu dziewczyna, która 10dpo zrobiła owu i miała do okresu pozytywne, okazało się ciąża. Ale my chyba jeszcze za wcześnie za wydzielanie hormonu. Na dniach możliwa dopiero imolantacja więc nie wiem [emoji43][emoji43][emoji43]
A miałaś kiedyś testy i objawy owulacyjne potwierdzone monitoringiem żeby mieć 100% pewność że do owulacji u ciebie dochodzi?Odczuwam plus wyliczam z kalendarzem i z testami owu. Mam takie od 6 dni ok
Ojejku.W teorii od 2018( ale okazało się że mam raka wiec chemia i operacje ) w praktyce od połowy 2019 bo wtedy dostałam pozwolenie od lekarzy :-)
Przez 2 lata jest najwięcej wznów. Wierzę że będzie dobrze chodzę co 4 miesiące na badania (tylko teraz zamiast w kwietniu będę miała badania w maju) walczyłam żeby mieć macice i mam macice wiec musi być dobrzeOjejku.Wszystko już w porządku? Wyszłaś z tego?
Ja robię tak długo, aż aplikacja pokaże wartość 0A powiedzcie mi jak długo wam się utrzymuje po owu ta ciemna krecha? Ja zawsze kończyłam robić przy pierwszej mocnej a teraz z ciekawości robie dalej i jest mega ciemna. Robiła któraś tak?
Ja robię tak długo, aż aplikacja pokaże wartość 0
To tak w praktyce wychodzi 2 dni.
A długo już masz ten pozytyw?
U mnie też kreska nie ciemnieje stopniowo. Nic, nic, nic a nagle pik. W tym cyklu w sumie dzień wcześniej był prawie pozytyw. W zeszłym tak to wyglądało :
Zobacz załącznik 1112566
Ja robię tak długo, aż aplikacja pokaże wartość 0
U mnie też kreska nie ciemnieje stopniowo. Nic, nic, nic a nagle pik. W tym cyklu w sumie dzień wcześniej był prawie pozytyw. W zeszłym tak to wyglądało :
Zobacz załącznik 1112566
A ta aplikacja działa do wszystkich testów czy tylko do testów z femometer czy coś takiego.Ja robię tak długo, aż aplikacja pokaże wartość 0
Zobacz załącznik 1112566