reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny u mnie 19 dc i mam dziwne kłucie na przemian w prawym jajniku i w lewym z dziwnym uczuciem do lewego kolana nie wiem jak to określić dodam że ten cykl był na CLO czy któraś z was tak może miała?

Ja ciebie pamietam. Twoja historia jest ciężka. Co do obecnej sytuacji nic nie pomogę więcej niż wizyta u lekarza. A nie masz leków na ta tarczyce na zbicie? Może endo jescze się przygotowuje na ciaze i potzreba więcej czasu żeby przyszła
Miesiączka

Już doczytalam
Ciężka to chyba mało powiedziane[emoji2368] zobaczymy co wyjdzie z badaniami ale mimo epidemii będziemy próbować narazie na tych lekach co napisałam raczej suplementach. Może akurat zaskoczy i będzie wszystko ok choć co raz bardziej w tą wątpię. Teraz miałam przeczucia że wszystko idzie w jak najlepsza stronę ale niestety. Najwidoczniej to nie pora dla mnie.

reklama
Pytam, bo mam właśnie 25-26 dniowe i nie wiem jak powstrzymać się żeby nie siknąć już 1wszego mają w 24 dc [emoji2356] wiem, wiem za wcześnie [emoji28]
Ja miałam robić z test w środę dopiero. Ale wyszedł problem z partnerem, dużo stresów i chciałam mieć to głowy.

Myślę że w 24 dc już by wyszedł przy takich krótkich cyklach.
Ja nie chciałam robić przed terminem ze względu na możliwość biochemicznej. Nie chcialabym wiedzieć [emoji58]

Do góry