HappyBabyMama
Fanka BB :)
Pytam, bo mam właśnie 25-26 dniowe i nie wiem jak powstrzymać się żeby nie siknąć już 1wszego mają w 24 dc wiem, wiem za wcześnie
To nie jest za wczesnie ja bym robiła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pytam, bo mam właśnie 25-26 dniowe i nie wiem jak powstrzymać się żeby nie siknąć już 1wszego mają w 24 dc wiem, wiem za wcześnie
No może gdyby nie monitoring i potwierdzenie braku owu w 14 dc to też bym tak myślała
Tak myślę że on tak po prostu napisał....
Bo napisał mi że Glucophage mam brać i do tego zaleca :
- dietę
-foliany
- regularne współżycie
I że mogę sobie wdrożyć ovarin albo coś innego z inozytolem
Współczucie?Regularne współczucie? A czym to pomaga ?
Ale nie masz za co przepraszaćPrzepraszam nie doczytałam ze mialas monitoring. To może hormony w takim razie skoro brak owu to pewnie jakieś rozregulowanie i stad ból jajników.
Kochana ja nie mam miesiączki od 24.01 a pęcherzyk się wchlonal. Nie ma szans na ciąże jak krwawienia nie było. Ale ogólnie przytulanki byly wczoraj i przed wczoraj i wtorek środa.Działaj teraz może akurat się uda jak endo takie grube
Współżycie kochana współżycie [emoji1787]Regularne współczucie? A czym to pomaga ?
Współżycie. A to akurat jest dziwne. Jeden lekarz każe co dwa dni od końca okresu do następnego. Bo nigdy nie wiadomo. A drugi z kolei mówi że do dni płodnych się wstrzymywać i całe dni płodne co dwa dni.Współżycie kochana współżycie [emoji1787]