Powodzenia życzę!!Tak tak wiem że tylko do owu ale dziękuję.
Będę walczyć o te badania jak nie w DE to za kasę w Pl.
reklama
HappyBabyMama
Fanka BB :)
Ja ciebie pamietam. Twoja historia jest ciężka. Co do obecnej sytuacji nic nie pomogę więcej niż wizyta u lekarza. A nie masz leków na ta tarczyce na zbicie? Może endo jescze się przygotowuje na ciaze i potzreba więcej czasu żeby przyszła
Miesiączka
Miesiączka
HappyBabyMama
Ovarin zawiera.,.... Cytuje.....aktywną i łatwo przyswajalną formę kwasu foliowego (L-metylofolian wapnia)
Może lekarz die pomylił. Może zapomniał ze tam jest kwas a może chodziło mu o foliany w diecie nie mam pojecia
HappyBabyMama
Dziewczyny u mnie 19 dc i mam dziwne kłucie na przemian w prawym jajniku i w lewym z dziwnym uczuciem do lewego kolana nie wiem jak to określić dodam że ten cykl był na CLO czy któraś z was tak może miała?
No mnie owulacja mocno boli może to owu poprostu
HappyBabyMama
Ja ciebie pamietam. Twoja historia jest ciężka. Co do obecnej sytuacji nic nie pomogę więcej niż wizyta u lekarza. A nie masz leków na ta tarczyce na zbicie? Może endo jescze się przygotowuje na ciaze i potzreba więcej czasu żeby przyszła
Miesiączka
Już doczytalam
Magdusia88
25-27 dniowe cykle, test robiony w 25 dc.@Magdusia88 przypomnij mi iludniowe masz cykle? W terminie @ robiłaś test? [emoji846]
młoda1994
Ciężka to chyba mało powiedziane[emoji2368] zobaczymy co wyjdzie z badaniami ale mimo epidemii będziemy próbować narazie na tych lekach co napisałam raczej suplementach. Może akurat zaskoczy i będzie wszystko ok choć co raz bardziej w tą wątpię. Teraz miałam przeczucia że wszystko idzie w jak najlepsza stronę ale niestety. Najwidoczniej to nie pora dla mnie.Już doczytalam
Arielda
Pytam, bo mam właśnie 25-26 dniowe i nie wiem jak powstrzymać się żeby nie siknąć już 1wszego mają w 24 dc wiem, wiem za wcześnie25-27 dniowe cykle, test robiony w 25 dc.
reklama
Magdusia88
Ja miałam robić z test w środę dopiero. Ale wyszedł problem z partnerem, dużo stresów i chciałam mieć to głowy.Pytam, bo mam właśnie 25-26 dniowe i nie wiem jak powstrzymać się żeby nie siknąć już 1wszego mają w 24 dc [emoji2356] wiem, wiem za wcześnie [emoji28]
Myślę że w 24 dc już by wyszedł przy takich krótkich cyklach.
Ja nie chciałam robić przed terminem ze względu na możliwość biochemicznej. Nie chcialabym wiedzieć [emoji58]