reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Nadmiar pracy na pewno nie ułatwia. Ja zdecydowanie teraz mam lżejszy tryb życia.
Normalnie pracuje na 3 etaty plus dużo trenuje 🙈 sypiam po 5h...
Teraz pracuje zdalnie w dwóch miejscach. Trenuje dalej, ale mniej trochę- bo tylko swoje prywatne treningi. Jak pracowałam to z podopiecznymi i na grupowych...A mimo to robiłam też swoje planowe treningi;)
W udanym cyklu też miałam odpoczynek... bo najpierw kontuzja- więc musiałam ograniczyć niektóre treningi A potem urlop 😊

A jak Wasze dzisiejsze nastroje?? Ja nie mogę się najeść!!🙈 zjem i za chwilę znowu głodna 😭🤣

reklama
Kurcze..... Ratunku dziewczyny. Nie wiem o co lekarzowi chodzi. Napisał mi że proponuje Ovarin i foliany.

O co mu chodzi z folianami. To są jakieś suplementy czy chodzi mu o to żebym jadła produkty z folianami.... :biggrin2::biggrin2::biggrin2:😂😂😂

A jak Wasze dzisiejsze nastroje?? Ja nie mogę się najeść!!🙈 zjem i za chwilę znowu głodna 😭🤣
A ja odwrotnie, niby jestem głodna, ale po paru kęsach czuję się taka 'spuszona' 🙂

Czy któras z Was wie, ile po domniemanej owu utrzymuje się temp wyższa i jeśli nie ma ciąży, to kiedy spada?

W sumie w ovarinie jest już zawarty kwas foliowy, też go biorę, ale już bez dodatkowej dawki kwasu foliowego, zawsze się obawialam, że będzie za dużo 😁
No wlasnie. Z tym nie wolno przeginać przecież. Ja kiedys zrobiłam z ciekawości z krwi kwas foliowy to zawału dostałam prawie bo przekroczony trzykrotnie. Lekarka mi powiedziała że na to wychodzi że z diety mi wystarcza i żeby brać co dwa dni. A tu mam brać podwójne dawki? I tak w Ovarinie jest dzienna dawka a ja biorę dwa kvariny dziennie

reklama
Do góry