reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Nadmiar pracy na pewno nie ułatwia. Ja zdecydowanie teraz mam lżejszy tryb życia.
Normalnie pracuje na 3 etaty plus dużo trenuje 🙈 sypiam po 5h...
Teraz pracuje zdalnie w dwóch miejscach. Trenuje dalej, ale mniej trochę- bo tylko swoje prywatne treningi. Jak pracowałam to z podopiecznymi i na grupowych...A mimo to robiłam też swoje planowe treningi;)
W udanym cyklu też miałam odpoczynek... bo najpierw kontuzja- więc musiałam ograniczyć niektóre treningi A potem urlop 😊

A jak Wasze dzisiejsze nastroje?? Ja nie mogę się najeść!!🙈 zjem i za chwilę znowu głodna 😭🤣

reklama
Kurcze..... Ratunku dziewczyny. Nie wiem o co lekarzowi chodzi. Napisał mi że proponuje Ovarin i foliany.

O co mu chodzi z folianami. To są jakieś suplementy czy chodzi mu o to żebym jadła produkty z folianami.... :biggrin2::biggrin2::biggrin2:😂😂😂

A jak Wasze dzisiejsze nastroje?? Ja nie mogę się najeść!!🙈 zjem i za chwilę znowu głodna 😭🤣
A ja odwrotnie, niby jestem głodna, ale po paru kęsach czuję się taka 'spuszona' 🙂

Czy któras z Was wie, ile po domniemanej owu utrzymuje się temp wyższa i jeśli nie ma ciąży, to kiedy spada?

W sumie w ovarinie jest już zawarty kwas foliowy, też go biorę, ale już bez dodatkowej dawki kwasu foliowego, zawsze się obawialam, że będzie za dużo 😁
No wlasnie. Z tym nie wolno przeginać przecież. Ja kiedys zrobiłam z ciekawości z krwi kwas foliowy to zawału dostałam prawie bo przekroczony trzykrotnie. Lekarka mi powiedziała że na to wychodzi że z diety mi wystarcza i żeby brać co dwa dni. A tu mam brać podwójne dawki? I tak w Ovarinie jest dzienna dawka a ja biorę dwa kvariny dziennie

reklama
Do góry