reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny mam pytanie. Jak testujecie to liczycie datę do kolejnej miesiączki od ostatniej miesiączki, czy liczycie dwa tygodnie od owulacji i wtedy test?
Jutro termin miesiączki licząc 28 dni od mojej ostatniej @. Ale owulacja była 16dc, więc teoretycznie w sobotę może być @.
Zatestuj w dniu spodziewanej miesiączki a jak wyjdzie negatyw a okresu nie będzie to poczekaj tak że dwa , trzy dni i znowu zatestuj😉

To czekamy razem, ja 5/6 mam mieć @.. Zobaczymy.. Trzymam kciuki ✊🤗
Witam, się w 19 dniu cyklu 9 cykl starań hmm @ powinna być na początku maja zobaczymy co z tego będzie. Gratulacje tym które ujrzały dwie kreski :)

Ja tez jestem w 19DC a miesiączka tez w okolicach 5.05 ;)

Ostatnio byłam bardzo skupiona na tych testach owu i staraniach, teraz muszę ochłonąć i po prostu myśleć o czymś innym...

Wreszcie nadrobiłam wszystkie posty!
Gratuluję dwóch kreseczek! ❤

Ja staram się z mężem od 2 lat... raz poroniłam. A badania...no cóż. Wszystko książkowo. Bardzo nie dawno stwierdzono u mnie początki hashimoto. Mimo to- owulacja i wszystko przebiega pięknie... i co ?? I tak działamy i efektów brak... dzisiaj miałam wizytę. Owulacja była tak jak przewidziano, endometrium ładne.
Jak co miesiąc... Na razie ostatni mój monitoring bo oszaleje.... jeszcze gdyby było coś do naprawy... przynajmniej wiedziała bym nad czym pracować...A tak to lipa... zostaje mieć nadzieję!

@smutna85 ... ból mięśni i stawów przy tym to normalne przy wyższym stopniu zaawansowania. Pisałaś że jakoś wysoko wyszły Ci badania...wiec niestety to normalne.
Ale głowa do góry!! Wprowadza Ci euyhyrox i wszystko wróci do normy!

Ostatnia edycja:
Aga

Aga a ty teraz masz monitoring? clo? kiedy owu przewidujesz?

Monitoring miałam tydzień temu. Pęcherzyki dwa (bez stymulacji) w prawym jajniku. Także piąty cykl bez starań :hmm::hmm::hmm:

Cześć dziewczyny obudziłam się dzisiaj z myślą ze robię test, okres mi się spóźnia jeden dzień. Maz pojechał na ryby, zrobiłam i wyszedł pozytywny. Jestem w mega szoku. Niech któraś potwierdzi że też widzi dwie i nie mam żadnych zwidów ... Powiem szczerze że nie sądziłam że się uda, mam duży pęcherzyk endometrialny, ale pojechaliśmy do jakieś znachorki która leczy naturalnie i jestem mega w szoku po miesiącu się udało 😁

Hej, wczoraj przeżywałam, że na tych paskowych chińskich testach nic nie widać, więc zainwestowalam w 10 tanich testów z allegro. Bardzo polecam! krecha prezentuje się jak na zdjęciach :) jeszcze się z Wami nie żegnam, będę czytać i trzymam za Was mocno kciuki :* mi również się udało- mimo że mam spore problemy hormonalne i pcos.

Piękne kreseczki dziewczyny! Tak trzymać!

Gratuluje i ciesze sie ogromnie, że sie Wam udało.

Zdróweczka i wysokiej betki życzę :)

Dziewczyny kupowałam dzisiaj CLO i wiecie co w poprzednim miesiącu kosztował 25 zł a dzisiaj płaciłam 58.90 zł 🙆‍♀️🤦‍♀️

Ja kupowałam za niecałe 30 zł kilka dni temu... ostro.

Monitoring miałam tydzień temu. Pęcherzyki dwa (bez stymulacji) w prawym jajniku. Także piąty cykl bez starań :hmm::hmm::hmm:

Piękne kreseczki dziewczyny! Tak trzymać!

Gratuluje i ciesze sie ogromnie, że sie Wam udało.

Zdróweczka i wysokiej betki życzę :)

Ja kupowałam za niecałe 30 zł kilka dni temu... ostro.

Kurde czemu nie lewy :(((

reklama
Do góry