reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Gratuluję kolejnym nowym mamusiom [emoji3531]
Ja dziś 11dc. Śluz już mega rozciagliwy lekko kremowy. Seksy codziennie. Siedzę w domu już prawie miesiąc i chyba już wariuje więc bzyki to jakieś odciagniecie id takiej rutyny, obiad sprzątanie itp. Mąż pracuje wiec nawet można się stęskni jak ciągle samemu się siedzi. Może w ty. 8 cyklu starań coś się uda. Wczoraj zakupiłam książkę i jestem w mega pozytywnym szoku. Książka mega lekka, zabawna i tak trochę pozwalająca lżej na to wszystko spojrzeć, więc polecam.
Zobacz załącznik 1109671
3ymam za Ciebie kciuki :*

Ja tak mam że dobrze nie mienely 3 dni od owulacji i już myślę czy coś mogę czuc.. To jest tak dziwne uczucie że szok.. Wiem że to niemożliwe ale mam w głowie jakieś dziwne myśli że napewno jakbym była w ciąży to odrazu bym to czuła.. Czy fizycznie czy podświadomie.. Wkurza mnie to.. Nie chcę tak myśleć co każdy cykl.. Na siłę z tym walczę.. Też tak macie?

Ja tak mam że dobrze nie mienely 3 dni od owulacji i już myślę czy coś mogę czuc.. To jest tak dziwne uczucie że szok.. Wiem że to niemożliwe ale mam w głowie jakieś dziwne myśli że napewno jakbym była w ciąży to odrazu bym to czuła.. Czy fizycznie czy podświadomie.. Wkurza mnie to.. Nie chcę tak myśleć co każdy cykl.. Na siłę z tym walczę.. Też tak macie?
Mam dokładnie tak samo! :)
Ja także już 4 dzień po owu dziś i mam schizy, że czuje dziwny ból krzyżów 🤷‍♀️😅 że mnie cis ciągnie itp. Ale większość to na bank podświadomość.

Dziewczyny mam pytanie. Jak testujecie to liczycie datę do kolejnej miesiączki od ostatniej miesiączki, czy liczycie dwa tygodnie od owulacji i wtedy test?
Jutro termin miesiączki licząc 28 dni od mojej ostatniej @. Ale owulacja była 16dc, więc teoretycznie w sobotę może być @.

Dziś 15dc, wczoraj pozytywny test owulacyjny. Od piątku mam plamienia. Dziś dość mocno boli mnie brzuch, tak w okolicach lewego jajnika. Czy powinnam się martwić? Miesiąc temu byłam u ginekologa i na usg wszystko było ok. Trochę się stresuję i nie wiem czy odpuścić starania w tym cyklu?

reklama
Witam, się w 19 dniu cyklu 9 cykl starań hmm @ powinna być na początku maja zobaczymy co z tego będzie. Gratulacje tym które ujrzały dwie kreski :)

Do góry