reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja powinnam dostać niedziela /poniedziałek a testuje w sobotę bo już nie wytrzymam [emoji87]
Ja mam krótkie cykle i nie wiem czy test wyszedłby przed terminem spodziewanej @... Też się niecierpliwie bo daliśmy z siebie wszystko podczas staran, bylismy na urlopie więc myślę że za kilka dni będę mogła cieszyć się efektami [emoji3590]

Myśleć nie myślę, ale mam nadzieję!

Jednak czuję się normalnie, mam objawy na ciążę, ale je mam co cykl hahaha więc nie biorę ich na poważnie. Mój mózg sobie wkręca [emoji2962][emoji379]

reklama
Ja mam krótkie cykle i nie wiem czy test wyszedłby przed terminem spodziewanej @... Też się niecierpliwie bo daliśmy z siebie wszystko podczas staran, bylismy na urlopie więc myślę że za kilka dni będę mogła cieszyć się efektami [emoji3590]

Myśleć nie myślę, ale mam nadzieję!

Jednak czuję się normalnie, mam objawy na ciążę, ale je mam co cykl hahaha więc nie biorę ich na poważnie. Mój mózg sobie wkręca [emoji2962][emoji379]
Hehe, no tak, ja też sobie mówię że kiedy jak nie teraz, od miesiąca siedzimy z mężem w domu i odpoczywamy (ja mam postojowe a mąż pracuje z domu) ale jakoś wydaje mi się czasami nie realne żeby miało się udać, to by było zbyt piękne. Ja przedwczoraj silne bóle brzucha jak na @ a teraz już nic tylko duże piersi i bolesne

Gratuluję kolejnym nowym mamusiom [emoji3531]
Ja dziś 11dc. Śluz już mega rozciagliwy lekko kremowy. Seksy codziennie. Siedzę w domu już prawie miesiąc i chyba już wariuje więc bzyki to jakieś odciagniecie id takiej rutyny, obiad sprzątanie itp. Mąż pracuje wiec nawet można się stęskni jak ciągle samemu się siedzi. Może w ty. 8 cyklu starań coś się uda. Wczoraj zakupiłam książkę i jestem w mega pozytywnym szoku. Książka mega lekka, zabawna i tak trochę pozwalająca lżej na to wszystko spojrzeć, więc polecam.
Screenshot_20200422_115336_cn.wps.moffice_eng.jpeg

Cześć dziewczyny obudziłam się dzisiaj z myślą ze robię test, okres mi się spóźnia jeden dzień. Maz pojechał na ryby, zrobiłam i wyszedł pozytywny. Jestem w mega szoku. Niech któraś potwierdzi że też widzi dwie i nie mam żadnych zwidów ... Powiem szczerze że nie sądziłam że się uda, mam duży pęcherzyk endometrialny, ale pojechaliśmy do jakieś znachorki która leczy naturalnie i jestem mega w szoku po miesiącu się udało 😁
Nie masz zwidów, widzę dwie piękne grube kreseczki 😍
@Kingazet92 super wiadomości
Gratuluję dziewczyny, oby codziennie pojawiały się takie wieści 😁

Też polecam te testy. Mi wykryli bardzo bardzo lady cień jak beta była na poziomie 13,25 także polecam są tanie A bardzo czułe[emoji173][emoji7]
Hej, wczoraj przeżywałam, że na tych paskowych chińskich testach nic nie widać, więc zainwestowalam w 10 tanich testów z allegro. Bardzo polecam! krecha prezentuje się jak na zdjęciach :) jeszcze się z Wami nie żegnam, będę czytać i trzymam za Was mocno kciuki :* mi również się udało- mimo że mam spore problemy hormonalne i pcos.

reklama
Do góry