HappyBabyMama
Fanka BB :)
A który dc? Jak długie cykle?
Dziś 18 dc już prawie 19 dc za 15 minut. Cykle mam 34 dniowe. Wkurzę się jak nie będzie owu bo mamy mega dużo starań uskutecznionych. Gdzie ten pik!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A który dc? Jak długie cykle?
Kochana na mnie testy nie działały. Przy potwierdzonych owulacjach wychodziły mi negatywne!;( mój ginekolog też mówił mi, że często przychodzą do niego Panie z testami, które pokazywały zupełnie inny termin albo brak,co było nieprawdą.Dziś 18 dc już prawie 19 dc za 15 minut. Cykle mam 34 dniowe. Wkurzę się jak nie będzie owu bo mamy mega dużo starań uskutecznionych. Gdzie ten pik!
Ja tak mam że dobrze nie mienely 3 dni od owulacji i już myślę czy coś mogę czuc.. To jest tak dziwne uczucie że szok.. Wiem że to niemożliwe ale mam w głowie jakieś dziwne myśli że napewno jakbym była w ciąży to odrazu bym to czuła.. Czy fizycznie czy podświadomie.. Wkurza mnie to.. Nie chcę tak myśleć co każdy cykl.. Na siłę z tym walczę.. Też tak macie?
Dziewczyny mam pytanie. Jak testujecie to liczycie datę do kolejnej miesiączki od ostatniej miesiączki, czy liczycie dwa tygodnie od owulacji i wtedy test?
Jutro termin miesiączki licząc 28 dni od mojej ostatniej @. Ale owulacja była 16dc, więc teoretycznie w sobotę może być @.
Dziś 15dc, wczoraj pozytywny test owulacyjny. Od piątku mam plamienia. Dziś dość mocno boli mnie brzuch, tak w okolicach lewego jajnika. Czy powinnam się martwić? Miesiąc temu byłam u ginekologa i na usg wszystko było ok. Trochę się stresuję i nie wiem czy odpuścić starania w tym cyklu?
Monitoring miałam tydzień temu. Pęcherzyki dwa (bez stymulacji) w prawym jajniku. Także piąty cykl bez starań
Piękne kreseczki dziewczyny! Tak trzymać!
Gratuluje i ciesze sie ogromnie, że sie Wam udało.
Zdróweczka i wysokiej betki życzę
Ja kupowałam za niecałe 30 zł kilka dni temu... ostro.
Ja nadal mam białe testy owu nie wiem co jest grane. Jutro powinnam mieć owu wiec testy powinny być dziś pozytywy