reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja tak mam przed każdym okresem [emoji2322] czytałam coś tam na ten temat i jedyne co się dowiedziałam to że niektóre kobiety tak mają [emoji23][emoji2358]
Ja tak nigdy nie miałam. Normalnie mam tak wilgotno, że mnie zalewa 😛 a owu raczej nie było wcześniej bo testy owulacyjne cały czas negatywne. Chociaż teoretycznie teraz przecież też negatywny 😛 oszaleć można 🙈

reklama
A tak swoją drogą dziewczyny to ja sobie po prostu zaczęłam zapisywać wszystkie anomalie w cyklu żeby czasem sobie nie wkręcać ze może tym razem się udało żeby znowu płaczu nie było [emoji28]
Mąż mi też każe zapisać 😀 ja już sobie żadnych objawów nie wkręcam, oduczyłam się tego po paśmie rozczarowań wynikających z wkrecania 😂 moim zdaniem takie wczesne objawy nie istnieją, tylko właśnie sobie je wmawiamy i jak się uda to nam się wydaje, że to było to 😉

O i tu masz rację! Też tak myślę choć jak właśnie w jakiś cyklu pojawiają się nowe magiczne rzeczy a wcześniej ich nie było to aż trudno nie świrować [emoji2358][emoji23] dlatego ja staram się wszystko zapisywać i bardziej zdystansować bo prędzej do depresji się doprowadzę [emoji28]
Mąż mi też każe zapisać [emoji3] ja już sobie żadnych objawów nie wkręcam, oduczyłam się tego po paśmie rozczarowań wynikających z wkrecania [emoji23] moim zdaniem takie wczesne objawy nie istnieją, tylko właśnie sobie je wmawiamy i jak się uda to nam się wydaje, że to było to [emoji6]

A tak swoją drogą dziewczyny to ja sobie po prostu zaczęłam zapisywać wszystkie anomalie w cyklu żeby czasem sobie nie wkręcać ze może tym razem się udało żeby znowu płaczu nie było
emoji28.png
Mąż mi też każe zapisać 😀 ja już sobie żadnych objawów nie wkręcam, oduczyłam się tego po paśmie rozczarowań wynikających z wkrecania 😂 moim zdaniem takie wczesne objawy nie istnieją, tylko właśnie sobie je wmawiamy i jak się uda to nam się wydaje, że to było to 😉
Też potrafiłam sobie ładnie wkręcić 🤣

reklama
Musisz zapytać dziewczyn które ananas stosują bo ja to nie mam pojęcia [emoji23] ale jedynie co wiem na temat śluzu to żeby poprawić jego jakość i ilość to trzeba dużo pić bo on głównie składa się z wody [emoji2370]
Mi to nic nie pomoże, bez szyjki i tak produkcja śluzu jest zaburzona ale kupiłam sobie jakiś nawilżacz wskazany dla kobiet starających się o dziecko, 3 cykl z nim i bez skutku ale jest poślizg 😂

Do góry