reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Powiem Wam,nie wiem mam nadzieję,że nie zrozumiecie mnie źle.. Dostalam telefon,że urodziła moja siostra... Zaszłyśmy w ciążę prawie w tym samym czasie... Ona urodziła a ja już kilka miesięcy po zabiegu :( ciesze się ale jednocześnie jest mi cholernie przykro.. Do tego pewnie jutro u mnie pojawi się okres i znowu kolejny cykl starań... Ehh :(
Rozumiem co czujesz. Moja sis nie długi rodzi i cała rodzina cały świat skupia na niej.

reklama
Rozumiem co czujesz. Moja sis nie długi rodzi i cała rodzina cały świat skupia na niej.
A jeszcze jak z nią rozmawiam to boli mnie jak ona z taką pewnościa i latwoscia mowi ze oni to już kolejne planuja i ze tak bedzie..i zawsze dodaje ze spokojnie nam sie tez uda,ze widocznie nie czas...co za gowniany tekst strasznie go nie lubie... Biorac pod uwage ze jestem od niej starsza :/

Ostatnia edycja:
Miał jaśniejszą kreskę już. Załączam foto [emoji3526]Zobacz załącznik 1107680
Dzięki za fotki, rzeczywiście słabszy wieczorem ale i tak widać różnice co do poprzedniego dnia! U mnie dzisiaj 14DC i nadal negatyw ale jakoś mieliśmy ochotę i działaliśmy i wczoraj i dziś ;)

ja czytałam ze najlepiej co drugi dzień ze względu na plemniki ale szczerze ufam naturze i jak ktoś woli częściej/rzadziej to powinien tak działać

Wiem. Ludzie czasami nie mają taktu za grosz. To normalne, że jesteś rozżalona. :(
A jeszcze jak z nią rozmawiam to boli mnie jak ona z taką pewnościa i latwoscia mowi ze oni to już kolejne planuja i ze tak bedzie..i zawsze dodaje ze spokojnie nam sie tez uda,ze widocznie nie czas...co za gowniany tekst... Biorac pod uwage ze jestem od niej starsza :/

reklama
Do góry