reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Powiem Wam,nie wiem mam nadzieję,że nie zrozumiecie mnie źle.. Dostalam telefon,że urodziła moja siostra... Zaszłyśmy w ciążę prawie w tym samym czasie... Ona urodziła a ja już kilka miesięcy po zabiegu :( ciesze się ale jednocześnie jest mi cholernie przykro.. Do tego pewnie jutro u mnie pojawi się okres i znowu kolejny cykl starań... Ehh :(
Rozumiem co czujesz. Moja sis nie długi rodzi i cała rodzina cały świat skupia na niej.

reklama
Rozumiem co czujesz. Moja sis nie długi rodzi i cała rodzina cały świat skupia na niej.
A jeszcze jak z nią rozmawiam to boli mnie jak ona z taką pewnościa i latwoscia mowi ze oni to już kolejne planuja i ze tak bedzie..i zawsze dodaje ze spokojnie nam sie tez uda,ze widocznie nie czas...co za gowniany tekst strasznie go nie lubie... Biorac pod uwage ze jestem od niej starsza :/

Ostatnia edycja:
Miał jaśniejszą kreskę już. Załączam foto [emoji3526]Zobacz załącznik 1107680
Dzięki za fotki, rzeczywiście słabszy wieczorem ale i tak widać różnice co do poprzedniego dnia! U mnie dzisiaj 14DC i nadal negatyw ale jakoś mieliśmy ochotę i działaliśmy i wczoraj i dziś ;)

ja czytałam ze najlepiej co drugi dzień ze względu na plemniki ale szczerze ufam naturze i jak ktoś woli częściej/rzadziej to powinien tak działać

Wiem. Ludzie czasami nie mają taktu za grosz. To normalne, że jesteś rozżalona. :(
A jeszcze jak z nią rozmawiam to boli mnie jak ona z taką pewnościa i latwoscia mowi ze oni to już kolejne planuja i ze tak bedzie..i zawsze dodaje ze spokojnie nam sie tez uda,ze widocznie nie czas...co za gowniany tekst... Biorac pod uwage ze jestem od niej starsza :/

reklama
Do góry