reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Myślę że najlepszą płętą tej historii jest to że ci się jednak udało i masz choć jedno maleństwo obok siebie.. Ja to wogole w każdej sytuacji staram się wyszukać dobre aspekty ale czasem jest ciężko..
Dokładnie dlatego często jak nachodzą mnie źle myśli to przytulam córkę i cieszę się że ona jest kochana i zdrowa. Wam też się uda z całego serca tego życzę 😘😘💗💞

reklama
Hey dziewczyny co tam u was? Która testuje niedługo? Jak idą starania?

U mnie już parę dni po owu, a dopiero pojawił się śluz. Dziwi mnie to, bo to drugi cykl jak w ogóle nie zauważam śluzu, ani w dni płodne, ani poza nimi.

Bałam się, że może szyjkę uszkodzili przy łyżeczkowaniu i może dlatego nie ma śluzu albo coś... Ale na szczęście jest [emoji7]trochę się uspokoiłam.

Duzo też myślałam na temat mojego życia i doszłam do wniosku, że właściwie jest zajebiste [emoji1787] że powinnam się cieszyć z tego co mam, a jak przyjdzie bejbik to będzie takie dopełnienie szczęścia. I przyjdzie kiedy Bóg da. Jeśli nie teraz to muszę po prostu jeszcze poczekać... No i dziś jestem zadowolona i nie martwię się tak, że nie ma dzidziusia w brzuchu. Mam nadzieję że wytrzymam z tą myślą do przyjścia wrednej @. Termin na 28.04.
A ja mam nadzieję że ta @ właśnie też 28.04 w końcu nie przyjdzie i będę cieszyła się 2 kreską na teście [emoji7][emoji7].

Jak natura płata figle jedno dziecko a z drugim już problem.. I szukaj wiatru w polu.. A na około same wpadki i pierwsze strzały [emoji2356] Trzymam kciuki żeby się udało :)
Mojego męża brata dziewczyna jest w tym samym wieku co ja i mają już 3 dzieciaków, a u nas już z drugim bobasem jest problem. [emoji52][emoji52]. Jak ktoś nie chce to mu się akurat udaje. Ale jak ktoś chce to ma bardzo duży problem... :(

Mojego męża brata dziewczyna jest w tym samym wieku co ja i mają już 3 dzieciaków, a u nas już z drugim bobasem jest problem. [emoji52][emoji52]. Jak ktoś nie chce to mu się akurat udaje. Ale jak ktoś chce to ma bardzo duży problem... :(
Ja jestem trochę przykładem ze bałam się ciąży.. I liczyłam na minimum 3 miesiące starań.. Bałam się że sprobojemy raz i odrazu dzidzia.. To teraz mam. Rok i dalej nic..

Ja jestem trochę przykładem ze bałam się ciąży.. I liczyłam na minimum 3 miesiące starań.. Bałam się że sprobojemy raz i odrazu dzidzia.. To teraz mam. Rok i dalej nic..
Moja pierwsza nieplanowana ciąża wyszła za pierwszym razem [emoji28][emoji28][emoji28][emoji28] ale ta druga to tragedia... Też juz rok i tak samo nic niema....teraz czekam na @ i czekam z głupią nadzieją ze może w końcu będzie ta 2 kreska, ale z naszym szczęściem to i tak pewnie nic z tego....

Moja pierwsza nieplanowana ciąża wyszła za pierwszym razem [emoji28][emoji28][emoji28][emoji28] ale ta druga to tragedia... Też juz rok i tak samo nic niema....teraz czekam na @ i czekam z głupią nadzieją ze może w końcu będzie ta 2 kreska, ale z naszym szczęściem to i tak pewnie nic z tego....
Skąd ja to znam.. A odkąd się staramy to objawy już wszystkie możliwe miałam.. Czasem mnie to zadziwia jak kobieta pragnąca dziecka może wariować 🙉🙉🙉

Skąd ja to znam.. A odkąd się staramy to objawy już wszystkie możliwe miałam.. Czasem mnie to zadziwia jak kobieta pragnąca dziecka może wariować [emoji86][emoji86][emoji86]
Hahaha ha. Oj tak.. Ja nawet boję się wypić zwykłego piwa czy tam wina... Bo co będzie jeśli jestem w ciąży?? Potem będę sie obwiniać ze piję w ciąży... I tak jest co miesiąc :D. Mogła by być już ta krecha druga i byłby już '' spokój '' z pewnymi sprawami [emoji28][emoji28]

Hahaha ha. Oj tak.. Ja nawet boję się wypić zwykłego piwa czy tam wina... Bo co będzie jeśli jestem w ciąży?? Potem będę sie obwiniać ze piję w ciąży... I tak jest co miesiąc :D. Mogła by być już ta krecha druga i byłby już '' spokój '' z pewnymi sprawami [emoji28][emoji28]
Dokładnie mam to samo.. Albo wakacji nie planuje bo mogę być w ciąży 🤦‍♀️ masakra.. Chyba tylko staraczka zrozumie staraczke 😊

reklama
Dziewczyny [emoji2960]
20200417_065216.jpeg

Do góry