reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Myślę że najlepszą płętą tej historii jest to że ci się jednak udało i masz choć jedno maleństwo obok siebie.. Ja to wogole w każdej sytuacji staram się wyszukać dobre aspekty ale czasem jest ciężko..
Dokładnie dlatego często jak nachodzą mnie źle myśli to przytulam córkę i cieszę się że ona jest kochana i zdrowa. Wam też się uda z całego serca tego życzę 😘😘💗💞

reklama
Hey dziewczyny co tam u was? Która testuje niedługo? Jak idą starania?

U mnie już parę dni po owu, a dopiero pojawił się śluz. Dziwi mnie to, bo to drugi cykl jak w ogóle nie zauważam śluzu, ani w dni płodne, ani poza nimi.

Bałam się, że może szyjkę uszkodzili przy łyżeczkowaniu i może dlatego nie ma śluzu albo coś... Ale na szczęście jest [emoji7]trochę się uspokoiłam.

Duzo też myślałam na temat mojego życia i doszłam do wniosku, że właściwie jest zajebiste [emoji1787] że powinnam się cieszyć z tego co mam, a jak przyjdzie bejbik to będzie takie dopełnienie szczęścia. I przyjdzie kiedy Bóg da. Jeśli nie teraz to muszę po prostu jeszcze poczekać... No i dziś jestem zadowolona i nie martwię się tak, że nie ma dzidziusia w brzuchu. Mam nadzieję że wytrzymam z tą myślą do przyjścia wrednej @. Termin na 28.04.
A ja mam nadzieję że ta @ właśnie też 28.04 w końcu nie przyjdzie i będę cieszyła się 2 kreską na teście [emoji7][emoji7].

Jak natura płata figle jedno dziecko a z drugim już problem.. I szukaj wiatru w polu.. A na około same wpadki i pierwsze strzały [emoji2356] Trzymam kciuki żeby się udało :)
Mojego męża brata dziewczyna jest w tym samym wieku co ja i mają już 3 dzieciaków, a u nas już z drugim bobasem jest problem. [emoji52][emoji52]. Jak ktoś nie chce to mu się akurat udaje. Ale jak ktoś chce to ma bardzo duży problem... :(

Mojego męża brata dziewczyna jest w tym samym wieku co ja i mają już 3 dzieciaków, a u nas już z drugim bobasem jest problem. [emoji52][emoji52]. Jak ktoś nie chce to mu się akurat udaje. Ale jak ktoś chce to ma bardzo duży problem... :(
Ja jestem trochę przykładem ze bałam się ciąży.. I liczyłam na minimum 3 miesiące starań.. Bałam się że sprobojemy raz i odrazu dzidzia.. To teraz mam. Rok i dalej nic..

Ja jestem trochę przykładem ze bałam się ciąży.. I liczyłam na minimum 3 miesiące starań.. Bałam się że sprobojemy raz i odrazu dzidzia.. To teraz mam. Rok i dalej nic..
Moja pierwsza nieplanowana ciąża wyszła za pierwszym razem [emoji28][emoji28][emoji28][emoji28] ale ta druga to tragedia... Też juz rok i tak samo nic niema....teraz czekam na @ i czekam z głupią nadzieją ze może w końcu będzie ta 2 kreska, ale z naszym szczęściem to i tak pewnie nic z tego....

Moja pierwsza nieplanowana ciąża wyszła za pierwszym razem [emoji28][emoji28][emoji28][emoji28] ale ta druga to tragedia... Też juz rok i tak samo nic niema....teraz czekam na @ i czekam z głupią nadzieją ze może w końcu będzie ta 2 kreska, ale z naszym szczęściem to i tak pewnie nic z tego....
Skąd ja to znam.. A odkąd się staramy to objawy już wszystkie możliwe miałam.. Czasem mnie to zadziwia jak kobieta pragnąca dziecka może wariować 🙉🙉🙉

Skąd ja to znam.. A odkąd się staramy to objawy już wszystkie możliwe miałam.. Czasem mnie to zadziwia jak kobieta pragnąca dziecka może wariować [emoji86][emoji86][emoji86]
Hahaha ha. Oj tak.. Ja nawet boję się wypić zwykłego piwa czy tam wina... Bo co będzie jeśli jestem w ciąży?? Potem będę sie obwiniać ze piję w ciąży... I tak jest co miesiąc :D. Mogła by być już ta krecha druga i byłby już '' spokój '' z pewnymi sprawami [emoji28][emoji28]

Hahaha ha. Oj tak.. Ja nawet boję się wypić zwykłego piwa czy tam wina... Bo co będzie jeśli jestem w ciąży?? Potem będę sie obwiniać ze piję w ciąży... I tak jest co miesiąc :D. Mogła by być już ta krecha druga i byłby już '' spokój '' z pewnymi sprawami [emoji28][emoji28]
Dokładnie mam to samo.. Albo wakacji nie planuje bo mogę być w ciąży 🤦‍♀️ masakra.. Chyba tylko staraczka zrozumie staraczke 😊

reklama
Dziewczyny [emoji2960]
20200417_065216.jpeg

Do góry