Magd.a
Fanka BB :)
Resecik do owu czy dluzej ?Noo.. Sorry, nie pomoglam heh.
A pewnie ze będziemy działac, nie poddam się tak o
Ale póki co resecik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Resecik do owu czy dluzej ?Noo.. Sorry, nie pomoglam heh.
A pewnie ze będziemy działac, nie poddam się tak o
Ale póki co resecik
Z którego jajnika ma wpływ na długość cyklu?Jeden miesiąc 25 dniowe, a drugi 26-27, zależy z którego jajnika idzie.
Ja ja drugi raz w życiu
Byliśmy, teoretycznie wszystko ok. I u męża i u mnie. Mi wyszła niedoczynność tarczycy, która leczę i jest w normie.To długo , miałaś po drodze jakieś niepowodzenie czy nic A nic ? Byłaś w jakiejś klinice?
Mam nadzieję, że do owu tylko. Zobaczymy czy będą chęci. Czasem myślę, że może lepiej na chwilę odpuścić. Nie wiem. Testów owulacyjnych nie mam i nie wiem czy kupię. A jednak u nas przydatne bardzo, bo pracujemy na różne zmiany i łatwo ominąć te dni. Jednak jak wiemy że jest owulacja to prędzej idzie znaleźć ta chwilęResecik do owu czy dluzej ?
Ja bym się poprzytulala dziś i jutroNaszla mnie myśl skoro mam objawy owu i teoretycznie jest dziś to przytulać się dziś czy np jeszcze pojutrze? [emoji848]
Dziś urodziny męża
A Qwertyy zaczyna 1 dc
U mnie różowy śluz także za kilka godzin morze czerwone zawita26 dc.
A test robiłaś bo nie pamiętam..Dziś 38 dzień cyklu, nadal nie ma okresu. Był chwilowy ból typowo menstruacyjny, taki sam był wczoraj. w sumie to tak chwycił na chwile i przestał i uczucie, że zaraz potop a tu tylko śluz i to taki podobny do płodnego.
Niestety nie wiem [emoji4] zauważyłam taka przypadłość u siebie, że jeśli jeden cykl ma 25 dni to następny będzie miał 27...Z którego jajnika ma wpływ na długość cyklu?