reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
A ja zrobiłam teraz test. Mam ochotę się napić wina i wolałam się upewnić.
Co prawda nie z porannego moczu, ale wypiłam herbatę do śniadania o 10 i od tamtej pory trzymałam i nic nie piłam.
Biel pogania bielą. Zero cienia cieni cieniów :(
Czekam już na okres, jutro nie testuje. Jeden dzień nic nie zmieni. Jak się spóźni to dopiero zrobię test 😑
@Qwertyy77 @HappyBabyMama zdrówko za te które nie mogą 🥂🍷 IMG_20200402_145357.jpg

Ojejciu jakie cudo!! ❤️
Strasznie cieszy oko cała stylizacja, masz prawdziwy talent 😉
A mąż już wie o ciąży czy to będzie niespodzianka? 😁

Już wie wie ale i tak nie mogłam się powstrzymać żeby na urodziny tak nie zrobić bo zawsze marzyłam ze mu tak oznajme ale jak doszło co do czego to jak po raz pierwszy widziałam dwie kreski w sobotę to wybiegłam do niego hahahha a dziś teścik zrobiłam jeszcze raz no i torcik i buciki tak ja chciałam 😂🥰

reklama
Już wie wie ale i tak nie mogłam się powstrzymać żeby na urodziny tak nie zrobić bo zawsze marzyłam ze mu tak oznajme ale jak doszło co do czego to jak po raz pierwszy widziałam dwie kreski w sobotę to wybiegłam do niego hahahha a dziś teścik zrobiłam jeszcze raz no i torcik i buciki tak ja chciałam 😂🥰
Na pewno będzie wniebowzięty ❤️ daj znać jak zareagował 😉 a sama ten tort robiłaś? Jest śliczny jak i cała reszta "oprawy" 😍

Do góry