reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
@Luckypucky no ja najbardziej stresowałam się badaniami nasienia męża.. Jakoś tak w głowie miałam i mam, że ja sobie jakoś poradzę jeśli coś będzie nie tak z mojej winy/strony, i on też lepiej to zniesie, niż jeśli było by coś nie tak z nim. Na szczęście jest ok. Troszke niska ruchliwość ale zaskakująca duża liczba plemników,jak to lekarz powiedzial ;d także nie wiem, zrobię drożnośc, kiedyś.. A jak nie to, to widocznie nie jest nam dane mieć bachorka. Przynajmniej nie juz ;)
No to mam nadzieję że i u nas wyniki będą ok , ale to jescze troche zanim je zrobimy. Długo się czeka na wynik ?

@Piernik98 jak się czujesz? testujesz jutro ? ;)
Tak tak testuje trzeba cos zrobic z nimi jak sie tyle testow nakupilo i czekam na wyniki bety i progesteronu. Czuje sie srednio szczerze mowiac dzis mialam mega bole glowy i mdlosci, no i ten smieszny taki ból ktory mam tylko w 1 cycku 😅🤣 w sensie tak jak dotykam to troszeczke tylko bolą ale co jakis czas takie mam od gornej czesci piersi przeszywający aż ból....zaskoczylo mnie to za 1 razem..nowe doznania 😅😂🤣 tej nocy i ostatniej wcale spac nie moglam. Czuje sie mega padnieta a spac nie moge 🙄 oby to dobrze wrozylo wszystko. A ty jak tam? 😁 zrobilam teraz jeszcze owulacyjny test i pik jeszcze mocniejszy jak rano 😅

Tak tak testuje trzeba cos zrobic z nimi jak sie tyle testow nakupilo i czekam na wyniki bety i progesteronu. Czuje sie srednio szczerze mowiac dzis mialam mega bole glowy i mdlosci, no i ten smieszny taki ból ktory mam tylko w 1 cycku 😅🤣 w sensie tak jak dotykam to troszeczke tylko bolą ale co jakis czas takie mam od gornej czesci piersi przeszywający aż ból....zaskoczylo mnie to za 1 razem..nowe doznania 😅😂🤣 tej nocy i ostatniej wcale spac nie moglam. Czuje sie mega padnieta a spac nie moge 🙄 oby to dobrze wrozylo wszystko. A ty jak tam? 😁

oznacz mnie w wynikach i teście, żeby mi nic nie umknęło, jak taka pogoda to siedzę na ogródku :D
czyli pewnie się tam zagnieżdża wszystko. mam nadzieje, że jutro już będziesz miała tłustą kreskę, ale jak widze to owulacyjne ciemnieją wiec... :D zaraz będziesz grudniowa :)

a ja hmm... dobrze, rano tak mam, że mnie chwilę mdli. ;>
nie ciągnie mnie do kawy, a piłam 5-6kaw dziennie . teraz zbożowa tylko ;)
w nocy wstaje na siku, a nigdy prze nigdy tego nie robiłam :)
no i ciągle chce mi się spać :D

i chce mi się piwaaa ;< ale to temu że uwielbiam a chyba ostatnie w czasie okresu wypiłam :D

oznacz mnie w wynikach i teście, żeby mi nic nie umknęło, jak taka pogoda to siedzę na ogródku :D
czyli pewnie się tam zagnieżdża wszystko. mam nadzieje, że jutro już będziesz miała tłustą kreskę, ale jak widze to owulacyjne ciemnieją wiec... :D zaraz będziesz grudniowa :)

a ja hmm... dobrze, rano tak mam, że mnie chwilę mdli. ;>
nie ciągnie mnie do kawy, a piłam 5-6kaw dziennie . teraz zbożowa tylko ;)
w nocy wstaje na siku, a nigdy prze nigdy tego nie robiłam :)
no i ciągle chce mi się spać :D

i chce mi się piwaaa ;< ale to temu że uwielbiam a chyba ostatnie w czasie okresu wypiłam :D
Hahaha to dlugo sie piwka teraz nie napijesz 🤣🤣🤣 oznacze cie oczywiscie 😁 grube krechy chyba jeszcze jutro nie beda bo to 11 dzien po owulacji a w 9 dniu po bylo widac zaledwie szpileczke 🤣 ale mysle ze bedzie napewno bardziej widoczna. Okres dopiero powinnam w poniedzialek dostac wiec tak naprawde dosc wczesnie i szybko sie to wszystko dzieje. Ale ostatnio nie mialam zadnych objawow wiec licze ze skoro teraz je mam nie skonczy sie tak dramatycznie. Ale az sie boje co bedzie z tygodnia na tydzien 😅😆🙂

Hahaha to dlugo sie piwka teraz nie napijesz 🤣🤣🤣 oznacze cie oczywiscie 😁 grube krechy chyba jeszcze jutro nie beda bo to 11 dzien po owulacji a w 9 dniu po bylo widac zaledwie szpileczke 🤣 ale mysle ze bedzie napewno bardziej widoczna. Okres dopiero powinnam w poniedzialek dostac wiec tak naprawde dosc wczesnie i szybko sie to wszystko dzieje. Ale ostatnio nie mialam zadnych objawow wiec licze ze skoro teraz je mam nie skonczy sie tak dramatycznie. Ale az sie boje co bedzie z tygodnia na tydzien 😅😆🙂

bedziesz co sekunde dotykała piersi czy coś boli ;D
to Ci mogę zagwarantować :D

Dziś 38 dzień cyklu, nadal nie ma okresu. Był chwilowy ból typowo menstruacyjny, taki sam był wczoraj. 😒 w sumie to tak chwycił na chwile i przestał i uczucie, że zaraz potop 🤣 a tu tylko śluz i to taki podobny do płodnego. 🧐🧐🧐
Hym ja też dziś 38 dzień cyklu, nadal nie ma okresu tylko u mnie chyba nic nie zapowiada @ a testy negatywne 🤔 taki długi cykl miałam zaraz po poronieniu w kwietniu 2019 r

reklama
Do góry