Ragda
Fanka BB :)
@Piernik98 jak się czujesz? testujesz jutro ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to mam nadzieję że i u nas wyniki będą ok , ale to jescze troche zanim je zrobimy. Długo się czeka na wynik ?@Luckypucky no ja najbardziej stresowałam się badaniami nasienia męża.. Jakoś tak w głowie miałam i mam, że ja sobie jakoś poradzę jeśli coś będzie nie tak z mojej winy/strony, i on też lepiej to zniesie, niż jeśli było by coś nie tak z nim. Na szczęście jest ok. Troszke niska ruchliwość ale zaskakująca duża liczba plemników,jak to lekarz powiedzial ;d także nie wiem, zrobię drożnośc, kiedyś.. A jak nie to, to widocznie nie jest nam dane mieć bachorka. Przynajmniej nie juz
Tak tak testuje trzeba cos zrobic z nimi jak sie tyle testow nakupilo i czekam na wyniki bety i progesteronu. Czuje sie srednio szczerze mowiac dzis mialam mega bole glowy i mdlosci, no i ten smieszny taki ból ktory mam tylko w 1 cycku w sensie tak jak dotykam to troszeczke tylko bolą ale co jakis czas takie mam od gornej czesci piersi przeszywający aż ból....zaskoczylo mnie to za 1 razem..nowe doznania tej nocy i ostatniej wcale spac nie moglam. Czuje sie mega padnieta a spac nie moge oby to dobrze wrozylo wszystko. A ty jak tam? zrobilam teraz jeszcze owulacyjny test i pik jeszcze mocniejszy jak rano@Piernik98 jak się czujesz? testujesz jutro ?
Tak tak testuje trzeba cos zrobic z nimi jak sie tyle testow nakupilo i czekam na wyniki bety i progesteronu. Czuje sie srednio szczerze mowiac dzis mialam mega bole glowy i mdlosci, no i ten smieszny taki ból ktory mam tylko w 1 cycku w sensie tak jak dotykam to troszeczke tylko bolą ale co jakis czas takie mam od gornej czesci piersi przeszywający aż ból....zaskoczylo mnie to za 1 razem..nowe doznania tej nocy i ostatniej wcale spac nie moglam. Czuje sie mega padnieta a spac nie moge oby to dobrze wrozylo wszystko. A ty jak tam?
Hahaha to dlugo sie piwka teraz nie napijesz oznacze cie oczywiscie grube krechy chyba jeszcze jutro nie beda bo to 11 dzien po owulacji a w 9 dniu po bylo widac zaledwie szpileczke ale mysle ze bedzie napewno bardziej widoczna. Okres dopiero powinnam w poniedzialek dostac wiec tak naprawde dosc wczesnie i szybko sie to wszystko dzieje. Ale ostatnio nie mialam zadnych objawow wiec licze ze skoro teraz je mam nie skonczy sie tak dramatycznie. Ale az sie boje co bedzie z tygodnia na tydzienoznacz mnie w wynikach i teście, żeby mi nic nie umknęło, jak taka pogoda to siedzę na ogródku
czyli pewnie się tam zagnieżdża wszystko. mam nadzieje, że jutro już będziesz miała tłustą kreskę, ale jak widze to owulacyjne ciemnieją wiec... zaraz będziesz grudniowa
a ja hmm... dobrze, rano tak mam, że mnie chwilę mdli. ;>
nie ciągnie mnie do kawy, a piłam 5-6kaw dziennie . teraz zbożowa tylko
w nocy wstaje na siku, a nigdy prze nigdy tego nie robiłam
no i ciągle chce mi się spać
i chce mi się piwaaa ;< ale to temu że uwielbiam a chyba ostatnie w czasie okresu wypiłam
Hahaha to dlugo sie piwka teraz nie napijesz oznacze cie oczywiscie grube krechy chyba jeszcze jutro nie beda bo to 11 dzien po owulacji a w 9 dniu po bylo widac zaledwie szpileczke ale mysle ze bedzie napewno bardziej widoczna. Okres dopiero powinnam w poniedzialek dostac wiec tak naprawde dosc wczesnie i szybko sie to wszystko dzieje. Ale ostatnio nie mialam zadnych objawow wiec licze ze skoro teraz je mam nie skonczy sie tak dramatycznie. Ale az sie boje co bedzie z tygodnia na tydzien
i co bolą? haahaahbedziesz co sekunde dotykała piersi czy coś boli ;D
to Ci mogę zagwarantować
Zawsze masz na zmiane owulacje? Ja nie raz mam 2 razy z rzedu z tego samego jajnika.. ale dlugosc cykli i tak jest wtedy rozna..Niestety nie wiem [emoji4] zauważyłam taka przypadłość u siebie, że jeśli jeden cykl ma 25 dni to następny będzie miał 27...
Hym ja też dziś 38 dzień cyklu, nadal nie ma okresu tylko u mnie chyba nic nie zapowiada @ a testy negatywne taki długi cykl miałam zaraz po poronieniu w kwietniu 2019 rDziś 38 dzień cyklu, nadal nie ma okresu. Był chwilowy ból typowo menstruacyjny, taki sam był wczoraj. w sumie to tak chwycił na chwile i przestał i uczucie, że zaraz potop a tu tylko śluz i to taki podobny do płodnego.