reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

To długo , miałaś po drodze jakieś niepowodzenie czy nic A nic ? Byłaś w jakiejś klinice?
Bo ja byłam ale lekarze nie widzą u mnie przeciwwskaza
Jeden miesiąc 25 dniowe, a drugi 26-27, zależy z którego jajnika idzie.
O to krótko, przynajmiej nie musisz długo czekać.
Byliśmy, teoretycznie wszystko ok. I u męża i u mnie. Mi wyszła niedoczynność tarczycy, która leczę i jest w normie. 🤷‍♀️
Edit. Drożnośc jajowodów jeszcze powinnam zrobić, ale w uk nie jest łatwo o to. Z resztą w obecnej sytuacji to już w ogóle. Pewnie zrobię w Polsce, ale póki co dostać się do kraju to chyba jedynie wpław 😜
U mnie zostało tylko badanie nasienia męża Ale jakoś nie mogę się do tego zebrac . Zrobię jak się skończy całe zamieszanie z korona . Chociaż jakoś mnie to badanie odrzuca nie wiem dlaczego 🤦‍♀️

reklama
Wow to piękny ci wyszedł 😁 moj ma urodziny 13.04 wiec tez niedlugo ale mam problem co do tortu bo wszedzie jakies masy itp a ja mleka nie moge ani nabiału i dylemat mam bo nie powiem tez bym zjadła takie ciacho 😆 a ze we 2 mieszkamy to ktos to musi zjesc.

Ja tez nie mogę laktozy. Robiłam z neta najpierw biszkopt a masę przekładana z śmietany 30% z cukrem pudrem i mascarpone i pokruszone ciasta oreo przekladane z konfitura jagodowa a na gorze polane czekolada roztopioną wiec nie ma tu zbytnio mleka.

Ja tez nie mogę laktozy. Robiłam z neta najpierw biszkopt a masę przekładana z śmietany 30% z cukrem pudrem i mascarpone i pokruszone ciasta oreo przekladane z konfitura jagodowa a na gorze polane czekolada roztopioną wiec nie ma tu zbytnio mleka.
Smietana i mascarpone tez maja laktoze przeciez. No ale co jak co wygląda kosmicznie 🥳

@Luckypucky no ja najbardziej stresowałam się badaniami nasienia męża.. Jakoś tak w głowie miałam i mam, że ja sobie jakoś poradzę jeśli coś będzie nie tak z mojej winy/strony, i on też lepiej to zniesie, niż jeśli było by coś nie tak z nim. Na szczęście jest ok. Troszke niska ruchliwość ale zaskakująca duża liczba plemników,jak to lekarz powiedzial ;d także nie wiem, zrobię drożnośc, kiedyś.. A jak nie to, to widocznie nie jest nam dane mieć bachorka. Przynajmniej nie juz ;)

reklama
Dziś urodziny męża 🥰

o jezu jak cudownie! to on nie wiedział jeszcze ?? <3
wow! mega!

A ja zrobiłam teraz test. Mam ochotę się napić wina i wolałam się upewnić.
Co prawda nie z porannego moczu, ale wypiłam herbatę do śniadania o 10 i od tamtej pory trzymałam i nic nie piłam.
Biel pogania bielą. Zero cienia cieni cieniów :(
Czekam już na okres, jutro nie testuje. Jeden dzień nic nie zmieni. Jak się spóźni to dopiero zrobię test 😑
@Qwertyy77 @HappyBabyMama zdrówko za te które nie mogą 🥂🍷Zobacz załącznik 1100618

;(

ale przynajmniej napijesz się winka. ! :)

Do góry