reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
To długo , miałaś po drodze jakieś niepowodzenie czy nic A nic ? Byłaś w jakiejś klinice?
Byliśmy, teoretycznie wszystko ok. I u męża i u mnie. Mi wyszła niedoczynność tarczycy, która leczę i jest w normie. 🤷‍♀️
Edit. Drożnośc jajowodów jeszcze powinnam zrobić, ale w uk nie jest łatwo o to. Z resztą w obecnej sytuacji to już w ogóle. Pewnie zrobię w Polsce, ale póki co dostać się do kraju to chyba jedynie wpław 😜

Ostatnia edycja:
Resecik do owu czy dluzej ?
Mam nadzieję, że do owu tylko. Zobaczymy czy będą chęci. Czasem myślę, że może lepiej na chwilę odpuścić. Nie wiem. Testów owulacyjnych nie mam i nie wiem czy kupię. A jednak u nas przydatne bardzo, bo pracujemy na różne zmiany i łatwo ominąć te dni. Jednak jak wiemy że jest owulacja to prędzej idzie znaleźć ta chwilę ;)

Dziś urodziny męża 🥰

Ale dostał prezent 🤩 🤩 🤩 Najlepszy jaki można sobie wymarzyć!!

A Qwertyy zaczyna 1 dc 🙄

Przykro mi :(

U mnie różowy śluz także za kilka godzin morze czerwone zawita
emoji3525.png
emoji3525.png
emoji3525.png
26 dc.
emoji2962.png
emoji379.png

Oby nie!

reklama
Do góry