reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Robilam owulacyjny i PIK jest 😅 ahhh cudownie 😂 czyli to prawda ze ciemnieja. Mam nadzieje ze jutro na ciazowym juz bedzie grubsza kreska niz szpileczka i nie trzeba bedzie tak wzroku wytezac 🤣 tylko musze jeszcze po tescik skoczyc. Bo zamowilam tydzien temu przez internet a dalej nie doszlo🤨 ze mną tutaj to ciezko bedziecie miec jeszcze jakis czas. Nie znam wiekszej panikary 🤣🤣🤣

Hahahaha wiedzialam! Jej ale sie cieszę! Naprawdę ❤️❤️❤️

reklama
U mnie dziś chyba owulka sluzu, że Hoho jajniki bolą na zmianę także trzeba działać [emoji16] wg apki owu 5.04 ale ten cykl miał 27 dni więc może się coś przesunęło [emoji848] nie mam możliwości kupić testów :/

U mnie dziś chyba owulka sluzu, że Hoho jajniki bolą na zmianę także trzeba działać [emoji16] wg apki owu 5.04 ale ten cykl miał 27 dni więc może się coś przesunęło [emoji848] nie mam możliwości kupić testów :/

Jak kłuję to działaj :) mnie kłuło a dopiero wieczorem to potwierdziłam testem. A w dodatku mnie tez aplikacja mowila co innego :) wiec dzialaaaaj :))

Cześć dziewczynki:) na miesiąc się odcięłam i tyle nowych awatarów że nie ogarniam totalnie ;)
Gratulacje dla wszystkich || I mocne uściski dla tych które walczą kolejny cykl

W tym cyklu (6cs) odpuściłam zamartwianie się i WGL, kochalismy często i z radością (testy owu robiłam ale mąż nie wiedział jakie wyniki) No i....... zaskoczyło:)
Wczoraj byłam na becie i mam 47.27 w 26 dniu cyklu ;) (cykle między 27-29, sama się gubie) 11 dpo.
Progesteron 27.16 :)
Kropka się w brzuchu rozpycha jak dzika, co troche mnie kluje, sikam srednio co godzine i tak mi sie spac chce ze moglabym caly dzien A no i śluz, prawie taki jak płodny taki ciągnący ale biały, i uczucie wyplywania jak przy okresie masakra.
Jest strach bo mamy za sobą ciążę biochemiczna ale staram się nie myśleć o tym i cieszyć, w sumie teraz mam bete taka do jakiej ostatnio nawet nie dotarłam więc nadzieja jest.
Także załapałam się na grudzień:)

Cześć dziewczynki:) na miesiąc się odcięłam i tyle nowych awatarów że nie ogarniam totalnie ;)

W tym cyklu (6cs) odpuściłam zamartwianie się i WGL, kochalismy często i z radością (testy owu robiłam ale mąż nie wiedział jakie wyniki) No i....... zaskoczyło:)
Wczoraj byłam na becie i mam 47.27 w 26 dniu cyklu ;) (cykle między 27-29, sama się gubie) 11 dpo.
Kropka się w brzuchu rozpycha jak dzika, co troche mnie kluje, sikam srednio co godzine i tak mi sie spac chce ze moglabym caly dzien A no i śluz, prawie taki jak płodny taki ciągnący ale biały, i uczucie wyplywania jak przy okresie masakra.
Jest strach bo mamy za sobą ciążę biochemiczna ale staram się nie myśleć o tym i cieszyć, w sumie teraz mam bete taka do jakiej ostatnio nawet nie dotarłam więc nadzieja jest.

Gratuluje ;) [emoji3590]

Ja chyba spowrotem będe sie starać jutro sie wszystko okaże, wizyta u innego lekarza, bo wczoraj usg przez powłoki brzuszne stwierdził że jest pusty pęcherzyk. Także jutro jest dniem ostatecznym co do wyników czy ciąża jest i żyje czy jest pusty pęcherzyk tylko.

Hej [emoji8] gratulacje kochana [emoji173][emoji123]

Pamiętam tamta sytuację... Ale zobaczysz ! Tym razem będzie dobrze [emoji3059]

Ja chyba spowrotem będe sie starać jutro sie wszystko okaże, wizyta u innego lekarza, bo wczoraj usg przez powłoki brzuszne stwierdził że jest pusty pęcherzyk. Także jutro jest dniem ostatecznym co do wyników czy ciąża jest i żyje czy jest pusty pęcherzyk tylko.
A w którym jesteś tc? Daj znać co powie drugi lekarz

reklama
Do góry