reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Kobietki, jak sobie radzicie? W grudniu poroniłam w 16 tygodniu ciąży, czekałam, odliczałam wręcz te 3 miesiące żeby móc się starać o dzidzie, a tu ten wirus, nikt nie przyjmuje, czekać kolejne miesiące.. Ale jak długo jeszcze? Chyba zwariuje :(

reklama
Aga one tak wychodzą przy dużej becie 😉Zobacz załącznik 1100380

O rany... Jeszcze plusa wymyślają no nie!

Dzień dobry [emoji274]
Co tam? Kto testuje? [emoji6]

Ja czekam na @ :p

Ja nie testuje,ale czekam cierpliwie. Dziś powinna przyjść @
:)

Też czekam aż przylezie, ale u Ciebie ma jej nie być !! :)

Też nie mogłam spać i stwierdziłam że jednak zrobię dziś 😂
Niestety biel daje po oczach także czekam w weekend na @. A za resztę trzymam kciuki :)

Też mam cykle teraz po 26 dni ;) A przy Luteinie miałam 24 to już w ogóle dziwnie.

Teścik może za szybko zrobiony? Może jeszcze jajeczko się zagnieżdża :D

Dziewczyny wrocilam! Wczoraj powinnam miec @ jak narazie cisza, dwa dni temu bolal mnie brzuch jak na @ ale nie pojawila sie. Mam ostatni test w domu robic czy poczekać?

Czekaj ze mną :p Bo tu się już wszyscy wykruszają :) a z jednym testem to wiesz nie ma co hulać haha

Ja zakrecona jestem. Bylam na becie i progesteronie jednak 😅🤣 balam sie ze progesteron moze byc za niski wiec wolalam zrobic. Wyniki przysla poczta. Mam nadzieje ze jutro juz beda u mnie. Najlepszw to ze kupiilam testy wkoncu i paczka spozniona dotarla 10minut po tym jak wrocilam z testami do domu 🤣 to nic bede testowac haahahha

Fiu fiu to czekamy na wyniczek mmm....

O rany... Jeszcze plusa wymyślają no nie!

Ja czekam na @ :p

Też czekam aż przylezie, ale u Ciebie ma jej nie być !! :)

Też mam cykle teraz po 26 dni ;) A przy Luteinie miałam 24 to już w ogóle dziwnie.

Teścik może za szybko zrobiony? Może jeszcze jajeczko się zagnieżdża :D
Dokladnie tak jak rossig pokazala taki plus powinien byc na moim clear blue ale jest za wczesnie zeby taki byl 🤣 mysle ze jutro juz bedzie wyrazniejszy ale na taki jak na zdjeciu to pewnie przed przypuszczalna @ to nie ma co liczyc bo beta musi byc juz dosyc spora.

Hej
Cześć dziewczynki:) na miesiąc się odcięłam i tyle nowych awatarów że nie ogarniam totalnie ;)
Gratulacje dla wszystkich || I mocne uściski dla tych które walczą kolejny cykl

W tym cyklu (6cs) odpuściłam zamartwianie się i WGL, kochalismy często i z radością (testy owu robiłam ale mąż nie wiedział jakie wyniki) No i....... zaskoczyło:)
Wczoraj byłam na becie i mam 47.27 w 26 dniu cyklu ;) (cykle między 27-29, sama się gubie) 11 dpo.
Progesteron 27.16 :)
Kropka się w brzuchu rozpycha jak dzika, co troche mnie kluje, sikam srednio co godzine i tak mi sie spac chce ze moglabym caly dzien A no i śluz, prawie taki jak płodny taki ciągnący ale biały, i uczucie wyplywania jak przy okresie masakra.
Jest strach bo mamy za sobą ciążę biochemiczna ale staram się nie myśleć o tym i cieszyć, w sumie teraz mam bete taka do jakiej ostatnio nawet nie dotarłam więc nadzieja jest.
Także załapałam się na grudzień:)

Hej :-) Super ze Ci sie udalo :-) mi tez sie udalo jak odcielam sie od wszystkiego w tym tez od forum.. mialam czysta glowe.. ja dzis ide na 1 wizyte. Wg OM wychodzi6+6. Bety nie mialam gdzie zrobic bo labo nieczynne.. I tez mam ten śluz.. I schiza ze to @.. ;-) musimy wierzyc ze tym razem sie uda :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry