reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Robilam owulacyjny i PIK jest 😅 ahhh cudownie 😂 czyli to prawda ze ciemnieja. Mam nadzieje ze jutro na ciazowym juz bedzie grubsza kreska niz szpileczka i nie trzeba bedzie tak wzroku wytezac 🤣 tylko musze jeszcze po tescik skoczyc. Bo zamowilam tydzien temu przez internet a dalej nie doszlo🤨 ze mną tutaj to ciezko bedziecie miec jeszcze jakis czas. Nie znam wiekszej panikary 🤣🤣🤣

Hahahaha wiedzialam! Jej ale sie cieszę! Naprawdę ❤️❤️❤️

reklama
U mnie dziś chyba owulka sluzu, że Hoho jajniki bolą na zmianę także trzeba działać [emoji16] wg apki owu 5.04 ale ten cykl miał 27 dni więc może się coś przesunęło [emoji848] nie mam możliwości kupić testów :/

U mnie dziś chyba owulka sluzu, że Hoho jajniki bolą na zmianę także trzeba działać [emoji16] wg apki owu 5.04 ale ten cykl miał 27 dni więc może się coś przesunęło [emoji848] nie mam możliwości kupić testów :/

Jak kłuję to działaj :) mnie kłuło a dopiero wieczorem to potwierdziłam testem. A w dodatku mnie tez aplikacja mowila co innego :) wiec dzialaaaaj :))

Cześć dziewczynki:) na miesiąc się odcięłam i tyle nowych awatarów że nie ogarniam totalnie ;)
Gratulacje dla wszystkich || I mocne uściski dla tych które walczą kolejny cykl

W tym cyklu (6cs) odpuściłam zamartwianie się i WGL, kochalismy często i z radością (testy owu robiłam ale mąż nie wiedział jakie wyniki) No i....... zaskoczyło:)
Wczoraj byłam na becie i mam 47.27 w 26 dniu cyklu ;) (cykle między 27-29, sama się gubie) 11 dpo.
Progesteron 27.16 :)
Kropka się w brzuchu rozpycha jak dzika, co troche mnie kluje, sikam srednio co godzine i tak mi sie spac chce ze moglabym caly dzien A no i śluz, prawie taki jak płodny taki ciągnący ale biały, i uczucie wyplywania jak przy okresie masakra.
Jest strach bo mamy za sobą ciążę biochemiczna ale staram się nie myśleć o tym i cieszyć, w sumie teraz mam bete taka do jakiej ostatnio nawet nie dotarłam więc nadzieja jest.
Także załapałam się na grudzień:)

Cześć dziewczynki:) na miesiąc się odcięłam i tyle nowych awatarów że nie ogarniam totalnie ;)

W tym cyklu (6cs) odpuściłam zamartwianie się i WGL, kochalismy często i z radością (testy owu robiłam ale mąż nie wiedział jakie wyniki) No i....... zaskoczyło:)
Wczoraj byłam na becie i mam 47.27 w 26 dniu cyklu ;) (cykle między 27-29, sama się gubie) 11 dpo.
Kropka się w brzuchu rozpycha jak dzika, co troche mnie kluje, sikam srednio co godzine i tak mi sie spac chce ze moglabym caly dzien A no i śluz, prawie taki jak płodny taki ciągnący ale biały, i uczucie wyplywania jak przy okresie masakra.
Jest strach bo mamy za sobą ciążę biochemiczna ale staram się nie myśleć o tym i cieszyć, w sumie teraz mam bete taka do jakiej ostatnio nawet nie dotarłam więc nadzieja jest.

Gratuluje ;) [emoji3590]

Ja chyba spowrotem będe sie starać jutro sie wszystko okaże, wizyta u innego lekarza, bo wczoraj usg przez powłoki brzuszne stwierdził że jest pusty pęcherzyk. Także jutro jest dniem ostatecznym co do wyników czy ciąża jest i żyje czy jest pusty pęcherzyk tylko.

Hej [emoji8] gratulacje kochana [emoji173][emoji123]

Pamiętam tamta sytuację... Ale zobaczysz ! Tym razem będzie dobrze [emoji3059]

Ja chyba spowrotem będe sie starać jutro sie wszystko okaże, wizyta u innego lekarza, bo wczoraj usg przez powłoki brzuszne stwierdził że jest pusty pęcherzyk. Także jutro jest dniem ostatecznym co do wyników czy ciąża jest i żyje czy jest pusty pęcherzyk tylko.
A w którym jesteś tc? Daj znać co powie drugi lekarz

reklama
Do góry