reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny chyba pomylilam się w testach... Założyłam, że test w 12 dc pozytywny, pilam dużo wody, dlatego myslalam że jest słabszy, ale na nastepny dzień, wczoraj wydaje mi się jednak mocniejszy... Wczoraj niestety mało wody piłam [emoji2356] a dziś już negatywny. Co myślicie, kiedy owu? Zobacz załącznik 1094402
Zakladajac ze jest to 36-48h tak jak pisza to wychodzi na to ze w najblizszych godzinach

reklama
Dziewczyny chyba pomylilam się w testach... Założyłam, że test w 12 dc pozytywny, pilam dużo wody, dlatego myslalam że jest słabszy, ale na nastepny dzień, wczoraj wydaje mi się jednak mocniejszy... Wczoraj niestety mało wody piłam [emoji2356] a dziś już negatywny. Co myślicie, kiedy owu? Zobacz załącznik 1094402
Wg mnie pozytyw 19.03 także owu powinna być w ciągu 24-48h (w zależności od testu).

Cześć dziewczęta [emoji2772]mam nadzieję, że mnie jeszcze kojarzycie /pamiętacie :) witam się po miesięcznej przerwie w 1 dc... Eh. Już tracę nadzieję...

Edit w sumie po dwumiesięcznej wtedy też się zameldowałam w 1 dc

Ja miałam owu nie całe 12 h po pozytywnym teście. Wiem bo byłam na usg akurat

A czemu jest ryzyko kolejnej straty? Ile miałaś poronień?

Ja jestem 18 dni po poronieniu, za tydzień spodziewam się @, bo mam krótkie cykle, ale zastanawiam się w jakiej jego fazie jestem. Wczoraj piersi zaczęły boleć, tak jakby w fazie lutealnej, a dziś mega płodny, rozciągliwy śluz. Takiego to nigdy nie miałam.
Test owu dziś ciemniejszy niż wczoraj. Zobaczę jak jutro.
Miała tak któraś po poronieniu?
Mi się po poronieniu wydłużył cykl o trochę więcej niż tydzień .

reklama
@Daraa_94 ja również pamietam i witam, ale ładniej bym Cię powitała jakbyś od razu z II przyszła [emoji3]
No niestety nic z tego. Dziś dół totalny... Mojej przyjaciółki brat w lutym wesele i jego żona już w ciąży a ja jakich tabletek bym nie zjadła ilu lekarzy nie odwiedziła tak nic... A wokół same brzuszki, rozwiązania, ciąże a ja tylko obok :(

Do góry