reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Hej kobitki :(

Jestem po monitoringu, 1 cykl z CLO i są 2 pęcherzyki po 25 mm średnicy o obu jajowodach (a jeden mam niedrożny). Nie wiemy co robić... ale chyba to kolejny cykl, który idzie na straty :crazy:

"Względy bezpieczeństwa są najważniejsze"

Tylko tyle mi zdążył powiedzieć przez telefon... :oo: bo opierdzielał jakąś kobitę, że psa puszcza bez smyczy...

No to żegnam się dziś z moją owulacją...

Trzymam wciąż za was kciuki kobietki! Skoro nie ja to może chociaż Wy :)

To ja już nie wiem co mam robić [emoji853] a leki na stymulacje wzięłam [emoji51]
"Względy bezpieczeństwa są najważniejsze"

Tylko tyle mi zdążył powiedzieć przez telefon... :oo: bo opierdzielał jakąś kobitę, że psa puszcza bez smyczy...

No to żegnam się dziś z moją owulacją...

Trzymam wciąż za was kciuki kobietki! Skoro nie ja to może chociaż Wy :)

Czesc dziewczyny. Dzis PEAK 🤗😁 trzymajcie kciuki. Owulacja mi sie lekko przesunela poniewaz jestem po biochemicznej. Ps. Mieszkam za granica i nie wstrzymuje staran

Załączniki

• 20200321_120738.jpg
    20200321_120738.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 88
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej. Właśnie się dowiedziałam że oficjalne zalecenia w Polsce są aby wstrzymać się ze staraniami o dziecko w czasie epidemii...
A ja drugi dzień biorę leki na stymulację.
No trudno chyba wobec tego postaram się ominąć owulację a w kolejnym cyklu nie wezmę tych leków do czasu zakończenia epidemii [emoji46]

reklama
Do góry