Mi po ciążach biochemicznych owu przesunęła się z 13-14 dc na 17-18 dc.A czemu jest ryzyko kolejnej straty? Ile miałaś poronień?
Ja jestem 18 dni po poronieniu, za tydzień spodziewam się @, bo mam krótkie cykle, ale zastanawiam się w jakiej jego fazie jestem. Wczoraj piersi zaczęły boleć, tak jakby w fazie lutealnej, a dziś mega płodny, rozciągliwy śluz. Takiego to nigdy nie miałam.
Test owu dziś ciemniejszy niż wczoraj. Zobaczę jak jutro.
Miała tak któraś po poronieniu?
reklama
W którym tygodniu poroniłaś?2 poronienia za sobą..
Lekarz mówi że może być podłoże genetyczne..
I jest strach czy się utrzyma czy nie
monika1708
Fanka BB :)
4-5 tcW którym tygodniu poroniłaś?
Cześć dziewczyny dzisiaj mam 32 DC i okresu brak. Wczoraj i przedwczoraj lekkie plamienie i tyle.Nie robię sobie nadzieji i czekam z testem do niedzieli. Nie wiem czy to przez duphastan czy innego powodu. Trzymajcie kciuki
Annie1981
No tak, jak 2 poronienia to lepiej sprawdzić podłoże genetyczne.2 poronienia za sobą..
Lekarz mówi że może być podłoże genetyczne..
I jest strach czy się utrzyma czy nie
Ja mam już córkę i tylko 1 poronienie, więc mówią, że to selekcja naturalna (ja uważam, że krwiak), ale i tak badania robię, choć starań nie wstrzymuję.
Być może mi też się przesunie, tylko te piersi mnie zmyliły, bo tak miałam zawsze po owu.Mi po ciążach biochemicznych owu przesunęła się z 13-14 dc na 17-18 dc.
Powtórzę jutro test owu, bo dzisiejszy wygląda jakby jutro miał być pozytyw. Zobaczymy.
zgredzus
A u mnie na odwrót z 16-17 a teraz po biochem miałam 12-13
Mi po ciążach biochemicznych owu przesunęła się z 13-14 dc na 17-18 dc.
Były pęcherzyki w macicy czy to były ciąże biochemiczne? Sprawdzałaś progesteron? Mi się ciąże biochemiczne zdarzyły jedna po drugiej, kolejna obstawiona lekami praktycznie od pozytywnego testu ciążowego, czekam na pierwsze usg w przyszłym tygodniu. Mam za sobą dwie ciąże donoszone bez żadnych problemów. Trzymam kciuki!4-5 tc
Wesoła_Aga
Hej Dziewczyny!
Ja niby wczoraj dostałam okres ale jest tak skąpy że nawet tampona nie potrzebuje i nic nie mam praktycznie przy podcieraniu się i teraz nie wiem czy liczyć wczoraj jako 1 dc i od jutra brać tabletki na stymulacje czy czekać aż się rozkręci. Zawsze robiłam tak że pierwsze plamy krwi to pierwszy dzień cyklu ale przez forum zwątpiłam w to i mam zagwozdkę [emoji848]
To jeszcze nie okres. Zaczyna się od konkretnego krwawienia i wtedy się liczy 1 dzień.
Magdusia88
My też rok i 3 mce, potem ciąża, ale niestety strata w 12 tyg. Teraz leci drugi cykl starań.. My niby zdrowi [emoji849] niemąż idzie na badania nasienia za miesiącOgólnie to można powiedzieć że już rok, z przerwą na leczenie tabletkami anty...
Ale ja właśnie w tym cyklu byłam już tak najarana że się udało i jakoś jak zaczęła mi spadać temperatura to już w straszna spazmę wpadłam. Nawet od wtorku nie rozmawiam prawie z mężem- nie mam ochoty z nikim gadać. Dziś trochę po południe miałam zalatane bo z psami przeboje u weterynarza,
Ale aż się boję próbować...
reklama
Magdusia88
Dziewczyny chyba pomylilam się w testach... Założyłam, że test w 12 dc pozytywny, pilam dużo wody, dlatego myslalam że jest słabszy, ale na nastepny dzień, wczoraj wydaje mi się jednak mocniejszy... Wczoraj niestety mało wody piłam [emoji2356] a dziś już negatywny. Co myślicie, kiedy owu?